Huidverzorging Voor Iedereen: Juhldal Skincare

Al 40 jaar is de verzorging van Juhldal een succes in Denemarken, en nu is het gamma ook bij ons verkrijgbaar. Ik had al over het merk gehoord, maar nooit eerder probeerde ik iets uit. Uiteraard moest daar zo snel mogelijk verandering in komen, en daarom probeerde ik de voorbije dagen heel wat van hun producten. Vandaag wil ik je graag alles vertellen over het merk en de producten, dus als jij ook zo geïnteresseerd bent in natuurlijke huidverzorging, die ook nog eens best betaalbaar is, lees dan snel verder. 

Ik heb zeven producten van Juhldal uitgeprobeerd, zowel haar- als lichaams en gezichtsproducten.

  • Juhldal verzorgingsproducten, prijs van €6,90 tot €33,30
  • Verkrijgbaar in de webshop van Juhldal en bij Etos

Juhldal PSO Speciallotion N°11

Deze vrij vloeibare gel verzorgt de droge huid, door de aanwezigheid van bromeline, avocado en zoethout. Bromeline lost de dode huidcellen op, zodat je een zachte, natuurlijke exfoliatie krijgt. Op die manier worden er nieuwe huidcellen aangemaakt, en wordt de huid sterker en mooier. Ik gebruikte de lotion op mijn gezicht als nachtcrème, en ik vond hem heel fijn: hij trekt snel in en laat geen vet residu achter. ’s Ochtends voelt mijn huid zo heerlijk zacht en glad aan, I love it!

Juhldal PSO Speciallotion N°12

Ik gebruikte de eerste crème in combinatie met de Juhldal PS Speciallotion N°12, die squalaan, engelwortel en centella bevat. De crème hydrateert de huid intens en voedt diep. Mijn huid is regelmatig wat droger, zeker als het wat kouder wordt, dus deze Speciallotion N°12 is een lifesaver!

Juhldal PSO Specialcrème N°14 Geurvrij

De Specialcrème N°14 bevat squalaan, smeerwortel en jojobaolie, en heeft een voedend en kalmerend effect op de huid. Voor mij is dit dé ideale crème om te gebruiken na het douchen. Als ik mijn benen heb geschoren zijn ze altijd extra droog, en dan kan een crème als deze zeker soelaas brengen.

Juhldal PSO Shampoo N°4

Iedereen heeft er wel eens last van: een droge hoofdhuid. Ik vind het echt vreselijk als mijn hoofdhuid jeukt, niets is zo onaantrekkelijk als iemand die continu aan z’n hoofd zit te krabben. De PSO Shampoo N°4 is ideaal voor de droge hoofdhuid, en reinigt je haar ook gewoon goed. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt en mijn haar en hoofdhuid zijn er heel tevreden mee!

Juhldal PSO Plus+ Kuur-Shampoo

Deze kuurshampoo werkt nog intenser dan de shampoo hierboven. Deze is echt bedoeld voor mensen die last hebben van een extreem droge hoofdhuid en zelfs korstjes. Gelukkig heb ik daar zelf geen last van, maar heel soms is het wel fijn om je hoofdhuid nét wat extra’s te geven.

Juhldal Face & Body Oil

De Face & Body Oil is 100% abrikozenpitolie en heeft daarom een hoog gehalte aan vitamine E, dat de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze olie kan je gebruiken voor vanalles: als badolie, als reinigingsolie, om je huid mee in te smeren, … De olie is geurloos en kleurloos en is inderdaad een erg fijn product om in je badkamer te hebben, omdat het altijd van pas komt!

Juhldal RoseRain BodyCream N°22

De bodycrème is een heerlijk zachte crème die subtiel naar rozen ruikt, en de huid versterkt, verzacht en hydrateert. De crème trekt snel in en laat een verzorgde huid achter. Ik vind hem best vloeibaar, en dat is leuk: hij laat zich gemakkelijk uitsmeren en voelt zalig zacht aan op mijn lichaam.

Conclusie

Ik had al wel verwacht dat de producten van Juhldal fijn zouden zijn, maar ik ben echt onder de indruk van hun kwaliteit. Elk product dat ik heb uitgetest werkt niet alleen fijn, maar doet ook echt wat het belooft. Mijn favoriete product is de PSO Specialcrème N°11, die is echt het proberen waard! Ik blijf alles verder gebruiken, en ik ben er zeker van dat ik zodra er iets op is een bestelling plaats in de webshop. De producten zijn namelijk niet eens zo heel duur!

Had jij al van Juhldal gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.