Outfit: Fluffy Sweater

Zondag werd ik wakker en een gevoel van vreugde overviel me. Een intens wit licht scheen mijn kamer binnen langs het raam; de hele straat was bedekt met een spierwit laagje sneeuw. De vlokjes bleven naar beneden dwarrelen en ook gisteren sneeuwde het bijna de hele dag. Ik hou van de sneeuw, maar de kou is er me altijd een beetje te veel aan. Daarom besloot ik om gisteren een superzachte, fluffy trui aan te trekken om te compenseren voor het frisse weer. Ik combineerde de trui met een paar nieuwe items, dus lees snel verder als je mijn nieuwste stuks wil zien! 

Hoe fluffy is mijn trui? Je wilt er toch gewoon over strelen, of niet? Ik heb de trui nu al een paar keer gedragen, en steeds opnieuw wilt iedereen mij aanraken. Ik ben nog niet honderd procent zeker of ik dat leuk vind of niet, haha! De trui is van Lidl, dus hij is bovendien ook erg betaalbaar. De halslijn is vrij breed opengesneden, waardoor je hem ook off-shoulder kan dragen. Ik hou echt van de halslijn, dat maakt hem extra elegant!

Ik droeg mijn nieuwe jeans van Boohoo, die je ook zag in mijn shoplog. Wat ik zei in de video geldt nog steeds: hij zit overal goed, behalve aan de taille. Zonder riem kan ik hem niet dragen, maar op zich vind ik dat niet echt een probleem. Ik vind de kleur van de jeans perfect, en op de enkels is hij afgewerkt met het woord “Daydreamer”. Zo cute!

Zoals nodig is bij deze jeans, draag ik mijn allernieuwste riem van Gucci. Ik kreeg hem gisterenmiddag binnen, en trok hem daarom meteen aan. Ik heb even moeten wachten op de verzending, maar ik ben er zo blij mee! Een accessoire als dit kan een outfit echt afmaken, vind ik.

Ik heb ook een paar nieuwe schoenen. Deze zijn van Faguo, een Frans merk dat schoenen, koffers en kleren maakt voor de everyday adventurer. En wat ook leuk is: voor elk paar schoenen wordt een boom geplant! Ik koos voor een model met een wat dikkere, witte zool. Ik vind ze ontzettend mooi, omdat ze zowel elegant zijn als sportief en stoer.

Ten slotte stel ik je graag voor aan mijn nieuwe tas. Vorig weekend was ik uitgenodigd door Maasmechelen Village om eens langs te komen, en bij de Michael Kors store zag ik een tas waar ik gewoon niet aan kon weerstaan. Is hij niet perfect? De kleur, het model, hij is echt volledig mijn stijl. Ik word altijd zo blij als ik hem zie!

Trui: Lidl // Jeans: Boohoo // Riem: Gucci // Schoenen: Faguo // Tas: Michael Kors
Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.