Cadeautip: Hout!

Deze tijd van het jaar zijn we allemaal – mezelf inbegrepen – druk in de weer met het zoeken naar het ideale kerstcadeau voor al onze geliefden. Elk jaar weer vind ik het een hele opdracht, dus het voelt als mijn plicht om mijn persoonlijke cadeautips met iedereen te delen. Vandaag toon ik je daarom met plezier een leuk idee: een webshop met allemaal houten items, waar je iets kan vinden voor zowat iedereen! Ik plaatste zelf een bestelling, en vandaag toon ik je mijn items. Lees snel verder!

Creative Use of Technology

De webshop waar ik het over heb heet Creative Use of Technology. Het is een onderneming die gestart is door drie creatieve geesten met een basis in architectuur en stedenbouw, die begonnen spelen met een 3D-printer. Tegenwoordig maken ze horloges, juwelen, lampen, klokken en veel meer leuke items; en dat alles in hout!

Ik vind hun verhaal inspirerend, ik hou echt van mensen die iets nieuws proberen. Bovendien zijn de items op de website eigenlijk allemaal heel leuk, dus ik plaatste een bestelling, en een paar dagen geleden viel die op mijn deurmat!

houten klok

OAKLOK “Counting Hours”

Mijn oog viel meteen op deze prachtige houten klok. Ik hou van het design, omdat het simpel is, maar hij toch speels oogt door het originele materiaal waar hij uit vervaardigd is. Tegen een witte muur is hij echt supermooi, ik heb hem meteen opgehangen!

houten onderzetters

Coasters

Ook echte kunstwerkjes zijn de houten onderzetters van Creative Use of Technology. Er zijn vier varianten verkrijgbaar, maar je kan ook een gemengde set kopen, waarbij de vier varianten in één doosje zitten.

Houten onderzetters en klok

Toen ik ze uit de verpakking haalde, was ik meteen gehypnotiseerd: hoe mooi zijn ze? Ik kan zo enthousiast worden van dingen die functioneel én mooi zijn, en dat is bij deze coasters ongetwijfeld het geval.

Houten onderzetters en klok

Conclusie

Als je nog op zoek bent naar een leuk, bruikbaar én origineel cadeau, dan moet je écht eens kijken op de website van Creative Use of Technology. Ik ben zo blij met zowel mijn nieuwe klok als de onderzetters, want ze zijn prachtig afgewerkt en passen ontzettend goed bij mijn interieur. Ik ben alvast fan!

Wat vind jij van deze houten accessoires?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.