Outfit: Classic + Win My Shoes!

Een feestelijke look hoeft niet altijd een jurk te zijn, vind ik. Ik vind het ook ontzettend leuk om een matchende pantalon en blazer aan te hebben. Vandaag heb ik écht een hele klassieke look, want ik combineer mijn zwarte pantalon en blazer met een witte blouse. Het is een beetje mannelijk, en ik vind dat het echt een stoere look geeft. Door mijn makeup wat zwaarder te doen, krijg ik de perfecte balans tussen vrouwelijk en stoer. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent. 

Een zwarte pantalon is een echte musthave, vind ik. Het is eens iets anders dan een jeans, en het geeft een veel gekledere look! Deze pantalon is van We Fashion, en heeft de perfecte fit. Ik vind het altijd moeilijk om broeken te vinden die mooi passen, want ze zijn vaak veel te groot. Dat is bij deze gelukkig niet het geval!

Jammer genoeg vond ik niet meteen een matchende blazer bij de broek, dus deed ik er een blazer bij aan die ik al een tijdje heb. Deze blazer is van Esprit, en is een mooie basic. Ik droeg vroeger bijna elke dag een blazer, maar tegenwoordig gebeurt dat steeds minder vaak. Toch ben ik nog steeds grote fan van blazers, en zeker met de feestdagen is deze zwarte variant ideaal.

Mijn blouse is ook van We Fashion, ik bestelde deze samen met de zwarte pantalon. Ook de fit van deze blouse is helemaal perfect, ik draag hem heel graag. De outfit van vandaag bestaat echt helemaal uit basics, love it!

Om mijn outfit net wat meer fabulous te maken, koos ik voor mijn veterschoentjes die volledig bezet zijn met zwarte steentjes en voor de nodige dosis glitter zorgen. De schoentjes zijn van Fabulous Fabs, en ze zijn zo cute!

Win dit paar schoenen!

Superleuk nieuws: omdat iedereen er Fabulous wil uitzien met de feestdagen, mag ik een paar schoenen weggeven. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je enkel dit doen:

  • Like Fabulous Fabs en Silkeblogs op Facebook;
  • Tag minstens 2 vrienden in de reacties van de Facebookpost met de schoenen.

De winnaar wordt gekozen op maandag 18/12. Veel succes!

Pantalon: We Fashion // Blazer: Esprit // Blouse: We Fashion // Veterschoenen: Fabulous Fabs
Wat vind jij van deze heel klassieke outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.