WIN! Babyliss Curl Secret Digital Sensor: Video

Ken jij hem al, de Babyliss Curl Secret? Vanaf nu is er ook een nieuwe editie verkrijgbaar, die uitgerust is met een digitale sensor. Die sensor detecteert welk opzetstuk er op de Curl Secret zit, en past zich aan aan je haar. Ik was zelf ontzettend benieuwd naar de Curl Secret, want ik had hem al zo vaak voorbij zien komen, dus ik testte hem zelf uit. En leuk nieuws: ik geef een exemplaar weg! Als jij ook benieuwd bent naar de Babyliss Curl Secret, kijk dan zeker mijn video! 

Bestel hier zelf de Babyliss Curl Secret!

Wat denk jij van de Babyliss Curl Secret?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

25 Comments

 • Ling schreef:

  Wow dat lijkt mij wel wat voor mijn haar. Niet zo moeilijk en ik ben mijn steil haar zat. Alleen kan ik niet met een krultang overweeg dus dit apparaat zou ik graag willen hebben.

 • Z. Kumru schreef:

  Ik ben zeker benieuwd naar de mogelijkheden van dit tang en wil er zeker mee aan de gang. Ik heb zelf ” kroes” haar! Dus een mooie slag in mijn haar of juist lekker stijl zou geweldig zijn.

 • Elyssa schreef:

  Hi Silke

  Top video! Ik was al een tijdje benieuwd naar deze haarkruller en ben er steeds meer en meer van overtuigd.

  Geef mij maar de kant met de grote krul. Leuker voor de feestdagen en om mooie updos mee te creëren.

  Waarom ik deze haarkruller zou willen? – Omdat ik met mijn futloos haar graag eens een andere kant wil uitgaan: grote krullen, leuke updos of gewoon eens een mooie slag in mijn haar. Oh ja, en ook omdat binnenkort de feestdagen eraan komen en dan wilt iedereen er natuurlijk super uitzien!

 • Marina korink schreef:

  Een mooie actie! Ik heb stijl haar en soms heb ik van mijzelf krullen. Bv als ik buiten in de regen heb gelopen. Dan krijg ik krulletjes. Met deze mooie tang kan ik mijn dunne futloos haar eens een andere look geven?

 • Dhini schreef:

  Wat leuk winactie maar ik sla dit over. Ik gun andere deelnemers

 • Pia schreef:

  Wauw super leuk! Ik ben ook meer fan van de nonchalante kant. Echt Hollywood haar! Ik gebruik zelf ook af en toe een gewone krultang. En ik verbrand me ook wel eens. Niet leuk!

  Ik heb van mezelf al golvend haar. Maar ik vind het heel leuk om grote krullen te maken. Dat is eens iets anders.

  Prettige feesten!

 • Anita H. schreef:

  De schoenen die je weg mag geven vind ik mooi, maar deze prijs is echt super. Na jaren heb ik eindelijk redelijk lang haar. Ben nog op zoek naar manieren om die leuk te stylen. Nou, gevonden….

 • Vera schreef:

  Lijkt me een fijne krultang! Ga zeker mee doen met de winactie.

 • Leandra schreef:

  Ik doe mee reactie staat onder je filmpje 🙂 Wat een super apparaat. Had de naam wel eens voorbij zien komen maar altijd een beetje gedacht dat het niet iets toe zou voegen. Maar ik ben verrast. Dit is een eitje zo!

 • Krystle/Batboy schreef:

  Gave winactie! Echt iets voor mij dus doe graag mee. Heb een slag in mijn haar, maar dat vind ik niet mooi. Zou graag mooie krullen willen zonder naar de kapper te hoeven gaan.

 • Eva schreef:

  Dat jurkje is inderdaad zó leuk! Paars staat je echt mooi 🙂 Zou je nog een linkje ervan in de beschrijving van je video willen zetten? Ik ben wel benieuwd waar je ‘m gekocht hebt!

  Ik had laatst voor het eerst krullen in m’n haar, dat had een vriendin gedaan voor m’n kerstgala. Sinds toen vind ik krullen helemaal geweldig. Een eigen krultang staat dus echt nog op m’n wishlist. Ik doe dus graag mee met je winactie 🙂 Ik vind trouwens beide kanten heel mooi. Links voor een feestje, en rechts voor andere momenten wanneer je wat meer volume in je haar wilt!

 • Jamey schreef:

  Ik heb hem ook een keer geprobeerd maar helaas kreeg ik het met mijn haar niet in de Krul.

 • Manon schreef:

  Ziet er goed uit, ben zelf alleen nooit bezig met zulke haar producten!

 • Marijke horjus schreef:

  Wauw!! Ziet er zo makkelijk uit,ik ben altijd zo lang bezig met de gewone krultang! Dus ik doe heel graag mee???

 • Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een tof jurkje heb je aan.
  Erg mooi je krullen, ik wil ook zo makkelijk krullen krijgen.
  De linkerkant (kleinere krullen) vind ik het mooist.

 • priscilla schreef:

  Ik denk eigenlijk dat dit niet werkt met mijn mega dikke en lange haar. Het ziet er wel erg goed uit!

 • nicole orriens schreef:

  Ik ben altijd huiverig voor deze apparaten omdat mijn haar nogal vochtarm is en zo. Dan ben ik bang dat het nog droger wordt.

 • Natalie schreef:

  Dit is zo een cool ding, al vrees ik dat mijn haar net niet lang genoeg is hiervoor!

 • Kayleigh schreef:

  Fijne video review! Ik doe niet mee, maar wens de anderen veel succes met de winactie.

 • Lieke van Veen schreef:

  Wat zie je er weer super mooi uit. Moeilijke keuze hoor. Ik vind allebei de krullen wel mooi, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor de wat grovere krul. Ik maak graag kans op deze krultang voor de feestdagen.
  Ik wens je nog hele fijne feestdagen!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.