WIN! Babyliss Curl Secret Digital Sensor: Video

Ken jij hem al, de Babyliss Curl Secret? Vanaf nu is er ook een nieuwe editie verkrijgbaar, die uitgerust is met een digitale sensor. Die sensor detecteert welk opzetstuk er op de Curl Secret zit, en past zich aan aan je haar. Ik was zelf ontzettend benieuwd naar de Curl Secret, want ik had hem al zo vaak voorbij zien komen, dus ik testte hem zelf uit. En leuk nieuws: ik geef een exemplaar weg! Als jij ook benieuwd bent naar de Babyliss Curl Secret, kijk dan zeker mijn video! 

Bestel hier zelf de Babyliss Curl Secret!

Wat denk jij van de Babyliss Curl Secret?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

25 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.