Les Couleurs de Noir Le Stylo Rouge

Zoals jullie misschien weten, geef ik demo’s voor Les Couleurs de Noir. Dat is een make-up gamma dat je bij de apotheek kan krijgen. Zelf gebruik ik de producten ook heel graag, en als er iets nieuws uitkomt, ben ik dan ook ontzettend enthousiast. Vandaag is dat dus het geval: de Stylo Rouge is de nieuwste aanwinst van Les Couleurs de Noir , en ik kan niet wachten om ze je te tonen. Lees snel verder als je wilt weten wat ik vind van de Le Stylo Rouge van Les Couleurs de Noir. 

Ik wist al langer dat ze eraan zaten te komen, maar het is toch echt magisch om ze in real life te zien. Er zijn in totaal vijf kleurtjes, van subtiel naar wat opvallender. En ze zijn er nét op tijd voor de feestdagen!

  • Les Couleurs de Noir Le Stylo Rouge, verkrijgbaar online en bij de apotheek

En dit zijn ze dan: de vijf kleurtjes. Ze zijn stuk voor stuk prachtig, vind ik. De lipsticks hebben een kleurtje, maar verzorgen je lippen ook tegelijkertijd. Voor het geval je Les Couleurs de Noir nog niet kent: het zijn stuk voor stuk erg zachte producten, die ideaal zijn voor vrouwen met een gevoelige huid.

Op de foto hierboven heb ik de tinten geswatcht. Het zijn drie nude kleurtjes, een warme bruine tint en een warme rode tint.

De finish is semi-glanzend en de kleuren voelen erg romig aan op mijn huid. De dekking is niet volledig, maar dat vind ik bij dit soort producten wel fijn, want zo worden ze iets gemakkelijker om aan te brengen.

Kleur 1 is alvast een schot in de roos. Dit is voor mij een perfecte nude tint, hij lijkt op de kleur van mijn eigen lippen, maar dan nét iets mooier.

Is dit niet de ideale nude tint voor mij? Kleur 1 is niet te roze, niet te koel, maar een echt Silke-tintje. Love it!

Kleur 2 is iets donkerder, en wat rozer dan kleur 1. Ook deze tint is erg mooi en zit prachtig op de lippen.

Ook kleur 2 is prachtig, hij is net wat opvallender en geeft mijn gezicht nét dat beetje kleur om me er fris en feestelijk te doen uitzien.

Kleur 3 is de lichtste tint uit de lijn, en is erg koel. Dit is een perfect kleurtje voor vrouwen die graag lichtroze lippen dragen.

Je ziet goed dat kleur 3 wat koeler is omdat hij een wat roze, paarsachtige schijn heeft.

Dan is het de beurt aan kleur 4, de diepbruine tint. In de huls vond ik hem er wat “bruin” uitzien, maar ik moet toegeven dat hij op de lippen erg mooi is. Het is eerder een soort warme terracotta tint.

Dit is echt een mooie, feestelijke lipkleur! Hij staat ook supermooi bij mijn jurk, toevallig. Als ik naar een feestje ga, draag ik graag een wat donkerdere lip, en daarvoor is deze ideaal!

En dan komen wij bij de laatste tint, kleur 5, een warme rode tint. Deze vind ik ook zo ontzettend mooi, echt een kleurtje dat ik graag draag.

Ik draag rode lippen – dat weet je ondertussen misschien al – en deze Le Stylo Rouge kleur 5 is perfect voor mij. Deze gaat gewoon in mijn handtas, zodat ik op elk moment een prachtig tintje op mijn lippen kan zetten.

Hierboven een overzichtje van alle kleurtjes. Welke vind jij het mooist?

Conclusie

De nieuwe Le Stylo Rouge van Les Couleurs de Noir is echt fijn. Ik vind de tinten allemaal erg mooi, en mijn persoonlijke kleuren zijn kleur 1 en kleur 5. Het leukste aan de lipsticks vind ik dat er een tintje voor iedereen bij zit. De nude kleuren zijn subtiel en elegant, en de bruine en rode tint prachtig voor een feestje. De lipsticks verzorgen mijn lippen, geven ze een fijn kleurtje en zitten erg fijn en comfortabel. Ze blijven verrassend goed zitten voor een glanzende lipstick, maar ik raad je wel aan om de lipstick in je tasje mee te nemen om hem na een paar uurtjes of na het eten bij te werken.

Wat vind jij van de Stylo Rouge? Welk kleurtje vind jij het mooist?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.