Haargroei Versnellen Met Hair Jazz

Lang, vol en gezond haar. Het is de droom van vele vrouwen. Er bestaan heel wat trucjes en producten om je haar sneller te doen groeien, en vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met één van die producten. Ik probeerde de voorbije weken de producten van Hair Jazz. Als jij je haar wil doen groeien, heb je mogelijk al van dit gamma gehoord, want ik zag de producten erg vaak voorbij komen op Facebook. Als jij benieuwd bent naar mijn ervaringen met de producten, lees dan snel verder! 

Hair Jazz is een productlijn die speciaal ontwikkeld is om de haargroei te stimuleren. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en heeft de juiste proteïnen om de haren te stimuleren. Zo lees ik op de ingrediëntenlijst bijvoorbeeld vitamine B6, gehydroliseerde keratine, sojaproteïnen en eierschaalextracten. De producten bevatten de ideale mix om je hoofdhuid en haar in uitstekende conditie te houden, zodat het sneller gaat groeien, én minder snel afbreekt.

De Hair Jazz Shampoo moet je om de 2 à 3 dagen gebruiken om je haar te wassen. Masseer de shampoo goed in, en laat hem nog 2 minuten werken op je haar waarna je hem goed uitspoelt.

Ik heb mijn haar nu een paar weken met de Hair Jazz Shampoo gewassen, en ik vind hem heel fijn. Los van het feit of hij mijn haar sneller doet groeien, geeft hij mijn haar ontzettend veel volume en maakt hij het glad en glanzend. De shampoo is mijn favoriete product, en ik weet zeker dat ik deze ga blijven gebruiken!

Na de shampoo gebruik je het Hair Jazz Masker, dat je aanbrengt op de punten en lengtes van je haar en laat het 3 tot 5 minuten inwerken.

Het masker is erg rijk, en ik was bang dat het mijn haar te zwaar zou maken, maar dat is niet echt het geval. Ik breng het aan en laat het wat inwerken, en spoel het goed uit zodat er geen residu op mijn haar achterblijft. Het resultaat: mijn haar is gevoed en zacht.

Ik heb ontzettend knoperig haar, dus ik moét het gewoon uitborstelen nadat ik het heb gewassen. Om dat borstelen wat gemakkelijker te maken, gebruik ik graag een spray zoals de Hair Jazz Lotion. Je sprayt hem over je hoofdhuid en masseert hem even in.

Met de Hair Jazz Lotion is mijn haar veel gemakkelijker doorkambaar en hij voegt ook wat extra bescherming toe.

Als laatste stap gebruik ik de Hair Jazz Elixir, een serum om je puntjes extra te beschermen.

Ik neem een kleine hoeveelheid op mijn vingers en wrijf het serum eerst goed door mijn handen, waarna ik het door de puntjes van mijn haar verdeel. Het serum is vrij rijk, maar maakt mijn haar niet vet.

Conclusie: is mijn haar nu gegroeid?

Mijn haar was voordat ik de producten van Hair Jazz gebruikte al best lang, maar ik stond op het punt dat ik het gevoel had dat mijn haar niet meer verder kon groeien. Het leek telkens weer af te breken en daardoor bleef het dezelfde lengte. Ik was sceptisch, maar ik moet het gewoon toegeven: sinds ik begon met de Hair Jazz producten is mijn haar zichtbaar langer. En het moment waarop ik besefte dat het effectief was gegroeid, was toen ik voor een feestje mijn extensions nog eens bovenhaalde: de haren van de extensions waren gewoon niet lang genoeg om mijn haar langer te maken! Erg indrukwekkend.

Los van het feit dat Hair Jazz mijn haar langer heeft gemaakt, vind ik de producten ook heel fijn. De shampoo geeft mijn haar veel volume en de andere producten beschermen en voeden mijn haarpuntjes.

Er is maar één nadeel aan Hair Jazz: mijn extensions van 40cm zijn niet meer lang genoeg voor mijn haar!

Heb jij de producten van Hair Jazz al uitgeprobeerd? Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen van anderen.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.