Outfit: All-Out Glitter

Nog maar twee weken en dan is het jaar voorbij. Zelf ben ik al helemaal in de feeststemming, en dit jaar draait het voor mij allemaal rond glitter. Alles wat blinkt, maakt mij enthousiast, en de outfit van vandaag is daar geen uitzondering op. Ik draag niet enkel een glitterjurk, maar ook glitterschoenen. Als dat geen echte feestoutfit is! Lees snel verder om mijn All-Out Glitteroutfit te zien! 

Hoe cool is mijn jurkje? Ik bestelde het online en het is zo shiny! Het is van Liquor N Poker, en de pailletten zijn langs de ene kant paars en langs de andere kant zilver. Ik vind het leuk dat er daardoor hier en daar een zilver accentje zichtbaar is. Ik was al langer op zoek naar een t-shirt dress met pailetten, want dat ziet er zowel casual als feestelijk uit. Dit jurkje is door de kleur extra speciaal.

Mijn schoenen kocht ik een jaar geleden bij Primark. Ik vind ze zo ontzettend mooi, maar ze zitten echt vréselijk slecht. Ze doen overal pijn, dus ik vraag me echt af waarom ik ze nog in mijn kast heb liggen. Toch blijf ik ze dragen, want ik vind ze zo cool. Oh, the struggle!

Draag jij ook zo graag glitter?
Jurk: Liquor N Poker // Schoenen: Primark

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.