2 x Outfit Inspiratie voor Oudejaarsavond!

Oudejaarsavond is al in zicht, en wat je ook gaat doen: je moet de perfecte outfit hebben! Omdat ik er zelf nog niet helemaal uit ben wat ik ga dragen met Oudejaarsavond, bedacht ik me dat er waarschijnlijk ook nog andere mensen met dezelfde struggle zitten. Vandaag deel ik daarom twee outfits die ideaal zijn voor Oudejaarsavond. Twee verschillende outfits, die allebei op hun eigen manier erg feestelijk zijn. Ik ben benieuwd welke jij het leukst vindt!

Outfit 1: PURE GOLD

Ik ging eens kijken bij De Bijenkorf, en ik vond meteen al een héél aantal prachtige jurken. Mijn oog viel meteen op deze prachtige t-shirt jurk uit met gouden pailletten en een geometrisch patroontje. Bij deze jurk zou ik uiteraard een paar gouden sandalen met een hakje dragen, en een leuke clutch. Fluffy jasjes zijn superhip, en dit kortere model past pérfect bij de look. Zie jij jezelf hier al in lopen?

Outfit 2: Jump!

Het hoeft niet altijd een jurk te zijn! Een jumpsuit is minstens even stijlvol als een jurk, en al helemaal als je hem afwerkt met de perfecte accessoires. Ik koos een prachtige jumpsuit van Michael Kors die ik combineer met een blazer. Omdat de jumpsuit en de blazer zelf weinig glam bevatten, ging ik voor een wat opvallendere afwerking met een paar glitterende pumps, een super cute tasje met snorhaartjes én statement oorbellen.

Welke outfit vind jij het leukst?

Dit artikel is in samenwerking met De Bijenkorf. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.