Review: Bang & Olufsen BeoPlay H4

Nu het toch de tijd van de kerstcadeau’s is, vind ik het wel gepast om nog eens een review te schrijven over een van de kerstcadeau’s die ik dit jaar aan mijn familie heb gegeven. Ik bespreek vandaag de Bang & Olufsen BeoPlay H4, een draadloze hoofdtelefoon die zowel goede klank belooft, als er goed uitziet. Dit is echt zo’n cadeau-idee voor iedereen, want wie kan er nu niets doen met een goede hoofdtelefoon? Vandaag zet ik alle eigenschappen even op een rijtje, en laat ik mijn exemplaar zien. Lees snel verder!

Bang & Olufsen klinkt je waarschijnlijk erg bekend in de oren. Het is een Deens merk dat high-end audioproducten produceert. Ik kende het merk vooral van hun prachtige luidsprekers. Echte kunstwerkjes, zijn het, en bovendien is het geluid altijd onberispelijk. Mijn verwachtingen voor deze Bang & Olufsen BeoPlay H4 hoofdtelefoon staan dus hoog gespannen.

Mijn eerste indruk toen ik de doos opende: wauw, dit is waarschijnlijk de mooiste hoofdtelefoon die ik ooit heb gezien. Het design is echt prachtig, en de kleuren maken het nog veel beter. Ik ben helemaal onder de indruk, en ik heb hem nog niet eens opgezet!

De Bang & Olufsen BeoPlay H4 is een over-ear hoofdtelefoon waarmee je draadloos muziek kan luisteren met Bluetooth. Er zit ook een kabeltje bij de hoofdtelefoon, dus je kan altijd ook mét draad luisteren. De hoofdtelefoon heeft geen noise cancelling, maar dat vind ik zelf eigenlijk niet zo erg. Meestal luister ik muziek met een hoofdtelefoon als ik ergens heen ga, en moet wandelen of de bus moet nemen, en dan is het wel fijn als je ook nog omgevingsgeluiden kan horen.

Het materiaal van de Bang & Olufsen BeoPlay H4 hoofdtelefoon is ontzettend zacht en comfortabel, en hij zit echt heel fijn over mijn oren. Ik vind hoofdtelefoons na een tijdje vaak wat oncomfortabel zitten, maar dat is bij deze hoofdtelefoon niet zo.

Conclusie

Ik ben echt heel tevreden met de Bang & Olufsen BeoPlay H4 hoofdtelefoon. Hij heeft echt alles: het geluid is super, hij zit heel fijn op mijn hoofd én hij ziet er gewoon prachtig uit. Ik vind het echt een kunstwerkje, en ik ben altijd super trots als ik hem draag, hihi!

Klik hier om de Bang & Olufsen BeoPlay H4 hoofdtelefoon te bestellen.

Advertisement

Wat vind jij van deze hoofdtelefoon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.