Outfit: Silver Legs

Vandaag gaan we niet voor goud, maar voor zilver! Ik vond online de allercoolste broek ooit, en ik twijfelde geen seconde: deze moet ik hebben! Zilveren benen, het is eens iets anders. De laatste tijd ben ik heel erg into alles wat blinkt en glanst, en dat is voornamelijk omdat de feestdagen eraan komen, maar eigenlijk ook gewoon omdat elke dag een feestje is. Als je benieuwd bent naar mijn zilveren broek, lees dan zeker verder!

Oké, hoe cool is mijn broek? Ik ben hélemaal verliefd op dit model! Hij is van Topshop en ik bestelde hem via Zalando. Ik hou ervan om statement broeken te dragen, op die manier kan je er gemakkelijk voor zorgen dat je outfit specialer wordt. Ik hield mijn outfit verder eigenlijk heel simpel, en dat zorgt voor een perfecte balans tussen basic en opvallend.

Mijn roze trui is van Boohoo, en is héél oversized. Ik kan wel verdrinken in deze trui, en dat is zalig als het koud is buiten. Normaal draag ik niet graag roze, maar deze trui kan ik gewoon niet weerstaan.

Ook mijn schoenen zijn van Boohoo. Het is een paar dat ik al een paar keer heb gedragen, zoals bij deze outfit, omdat het een prachtig basic paar schoenen is. Ze zijn niet héél gemakkelijk om op te lopen, maar ze zitten wel vrij comfortabel, en dat is genoeg voor mij!

Mijn mantel komt uit de Heidi Klum Esmara collectie die je bij Lidl kan kopen. Ik vind hem eigenlijk supermooi, en je zou niet eens zeggen dat hij zo betaalbaar is! Een lange mantel is heerlijk om te dragen, vind ik, ik kan mezelf er helemaal in wikkelen.

Omdat ik nogal wat last had van mijn ogen, besloot ik om een zonnebril te dragen. Deze is van Michael Kors en het is een erg klassiek rond model. Ik vind ronde zonnebrillen altijd mooi staan, ze geven een hip(pie) effect!

Broek: Topshop // Trui: Boohoo // Schoenen: Boohoo // Mantel: Lidl // Zonnebril: Michael Kors
Zou jij een zilveren broek dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.