ALLE OUTFITS VAN 2017!

Fijne feesten, iedereen! De laatste week van het jaar is begonnen, en ik wil deze week helemaal in het thema zetten van terugkijken op 2017. Wat is het een fantastisch jaar geweest, en ik wil vandaag al mijn outfits op een rijtje zetten. Ik vind het super om terug te kijken naar alle outfits, zo fascinerend om te zien wat ik allemaal heb gedragen. Elke outfit heeft een beetje een speciale betekenis voor mij, omdat elke outfit ook samenhoort met dingen die gebeurd zijn. Lees snel verder als jij ook al mijn outfits van 2017 wilt zien! 

Januari

1. Starting 2017 in Style! 

2. Spots

3. No Outfit

4. Very Casual

Februari

1. Amsterdam

2. Glow

3. Stand Out

Maart

1. Pastel Pink

2. Be Under

3. Sun is in Town

4. Wolf

5. When In Doubt, Wear Pink

April

1. Walk It Off

2. Valentino

Mei

1. Home Run

2. Wine

3. A Tiger Doesn’t Change its Stripes

4. Red Pants

5. Hard To Forget

Juni

1. Pink & Glitter

2. Back to Black

3. C’Est la Vie

4. Socialite

5. Karma

6. Fedora Love

Juli

1. Embroidery

2. Holo

3. Balaton Sound 2017

4. Flared Jeans

5. I’m So Fancy

6. Camo & Marble

7. Dress & Shirt

8. Grey + Grey

Augustus

1. Happy Colours

2. Wonders

3. Just a Summer Day

4. Shining in the Rain

5. Feline Corners

6. Urban Glam

7. So Soft!

8. Smart & Casual 

September

1. Big Dreams

2. My New Green Jacket

3. So Chill

4. A Denim Skirt

5. I’m A Girly Girl

6. Knit Dress

7. Flower Trousers

Oktober

1. Pink Love

2. Green Light

3. Purple

4.  Between the Lines

5. Ton Sur Ton

6. Falling For Fall

November

1. SHIRT & BOOTS

2. BLUE TRENCH

3. SIMPLE PASTELS

4. SO YELLOW

5. GETTING FESTIVE

6. LACE DRESS

7. PINK GLOW

December

1. Klasse

2. Put a Bow on it

3. Holiday Spirit

5. Fluffy Sweater

6. Classic

7. All-Out-Glitter

8. Silver Legs

ALLE OUTFITS

Kijk nu hoeveel outfits! Als ik goed heb geteld zijn het er in totaal 69 – no pun intended. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar jullie favorieten.

Welke outfit vind jij het allerleukst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

 • allaboutbertina schreef:

  Eén woord….WAUW! Wat je ook aantrekt jij rockt het gewoon! <3
  Wat een heerlijk artikel om te bekijken en het zorgt meteen voor zoveel inspiratie.
  Ik ben benieuwd waar je ons het komende jaar mee gaat verrassen betreft de outfitposten maar je moet er zeker mee door blijven gaan Silke! Ik ben fan !

 • Jana schreef:

  Pastel Pink vind ik het mooist! Ik volg je blog nog niet zo lang, maar je hebt echt zoveel leuke outfits 😀 x

 • Emma schreef:

  Ik vind het rokje van ‘I’m a girly girl’ nog steeds heel erg mooi. Ik wou eens op je mama’s webshop kijken maar die link werkt volgens mij niet? Als je op de website op webshop klikt kom je gewoon weer op de homepage?

  • Silke schreef:

   Hey Emma, ik weet het! Het rokje is tijdelijk uitverkocht – nu ja, de stof – maar normaal gezien komt hij een dezer dagen weer binnen. Zal ik je op de hoogte houden wanneer je het weer kan bestellen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.