Meest gelezen artikels in 2017

We blijven ook vandaag in het thema van terugblikken op het voorbije jaar. Ik heb in de eerste plaats ontzettend veel geblogd in het voorbije jaar. Bijna elke dag kwam er een artikel online, en in totaal heb ik er meer dan 350 geschreven in 2017. Niet slecht! In totaal kwamen er het voorbije jaar 250 000 unieke bezoekers een kijkje nemen op mijn blog, en samen zorgden zij voor meer dan een half miljoen bezichtigingen. ZOT! Vandaag blik ik terug op mijn tien meest gelezen artikels in 2017. Heb jij ze al allemaal gelezen?

10. CLINIQUE MOISTURE SURGE™ HYDRATING SUPERCHARGED CONCENTRATE

We beginnen het lijstje met een héle lange titel. De producten van Clinique Moisture Surge waren grote favorieten dit jaar, en dat vonden jullie blijkbaar ook! Het artikel bevatte een uitgebreide review over de producten, die stuk voor stuk die prachtige, lichtroze kleur hebben.

9. Playful Summer Look met Bourjois

Een zomerse look is altijd gepast. Ik kreeg een aantal nieuwe producten binnen van Bourjois, en creëerde een speelse look die jullie best konden smaken. Ik vind het nog steeds erg fijne productjes, trouwens!

8. Passionata Makes Life Fun & Sexy

Het artikel over Passionata werd erg vaak bekeken, en ik zal je vertellen waarom: de foto’s uit het artikel waren de aanleiding voor de discussie rond mijn navel, met name het niet bestaan ervan! Los daarvan vond ik de setjes allebei prachtig. Liefde voor Passionata!

7. Tastea Energy Boost Tea

Ik drink niet heel vaak thee, maar toen ik deze Tastea ontdekte was ik wel fan. De thee was heerlijk, en de drinkbeker was ook echt heel leuk gevonden!

6. Yves Rocher Rouge Vertige Lipsticks

Ik vind het altijd super als ik makeup in dit lijstje zie staan, en deze lipsticks van Yves Rocher waren echte toppers! Ik heb ze ondertussen aan mijn zus gegeven, en zij is er erg blij mee!

5. 5 Festival Fashion Trends voor Rock Werchter

Ik denk dat veel van mijn lezers naar de festivals zijn gegaan in de zomer, want mijn festival artikels deden het altijd heel goed. In dit artikel geef ik je vijf trends die superhip waren op de festivals!

4. Blogtips: Starten met Bloggen & Instagram

Bijna dagelijks krijg ik berichtjes van mensen die ook een blog willen starten. Elke keer opnieuw dezelfde vraag: hoe begin je daar nu aan? Ik besloot daarom om een paar duidelijke artikels te schrijven waarin ik mijn persoonlijke tips deel. En jullie waren er heel blij mee!

3. Festivals: Gedaan & Gepland

Ik ben de voorbije zomer naar héél veel festivals gegaan, en net voordat de festivalzomer begon zette ik alle festivals die ik al had gedaan, én alle festivals die op de planning stonden nog even op een rijtje. Eén ding kan ik je al zonder twijfel meegeven: het was een fantastische zomer!

2. Kruidvat Originals Baardolie & Baardwax

Blijkbaar lezen er toch nog altijd aardig wat mannen Silkeblogs, want op nummer twee staat mijn artikel over de Baard- en snorwax en de baardolie van Kruidvat.

1. Story Time: Ik heb geen navel

Op nummer 1 staat uiteraard mijn artikel over het feit dat ik geen navel heb. Ik kreeg hier zo ontzettend veel vragen over, dat ik besloot om er een artikel over te schrijven én een video over op te nemen. Dank je aan iedereen die me positieve berichtjes stuurde, ik vond het heerlijk om te zien dat ik anderen kan inspireren om z’n mankementjes te omarmen!

Heb jij alle artikels gelezen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.