10 x Meest Bekeken Videos

Vorig jaar begon ik mijn YouTube kanaal, en ondertussen staan er in totaal 69 – again: no pun intended – videos online. Ik heb ook nét duizend abonnees gehaald, en ik ben super blij dat jullie mijn videos leuk vinden. Zelf vind ik het nog een beetje moeilijk, omdat ik niet echt thuis ben ik de wereld van videos en YouTube, maar ik weet wel dat ik het superleuk vind om videos te maken. En een aantal van mijn videos deden het dit jaar erg goed. Lees snel verder als jij ook benieuwd bent naar welke van mijn videos het meest bekeken werden in 2017! 


10. Remington Air Plates Straightener

De video waarin ik de Remington Air Plates Straigtener stijltang test vind ik erg raar om te zien, omdat ik er bruine kleurlenzen in draag, haha! Ik ben nog steeds heel tevreden van de stijltang, en hij komt regelmatig boven als ik krullen met de stijltang wil maken!

9. Vebe Design – Design Your Own Shoes

In deze video is Vladimir aan het woord! Ik mocht mijn eigen schoenen ontwerpen die hélemaal handgemaakt zijn door Vladimir. In deze video legt hij het concept van VeBe design uit. Dit paar schoenen is nog steeds mijn méést comfortabele paar hakken. Ze zitten écht heerlijk!

8. Carmen Chopstick Curler

Deze video vond ik superleuk om op te nemen, en eigenlijk om nu nog eens terug te zien. Ik testte een superdunne krultang uit, met als resultaat een grote bos vol kleine, fijne krulletjes! Nu ik de video zie, wil ik hem toch nog eens boven halen. Het effect is zo cool en volumineus!

7. GRWM – Everyday Makeup Look

In deze superkorte video maak ik me versneld op. Op anderhalve minuut maak ik mijn everyday look. Ik vind het wel leuk om deze nog eens terug te zien, zeker omdat er een paar dingen zijn veranderd in mijn everyday look. Als jullie graag eens een video willen zien waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik mijn everyday makeup doe, laat het me zeker weten!

6. MEGA Shoplog Hema

Ik vind shoplogs altijd zo leuk om te kijken, en daarom besloot ik om mijn grootste bestelling bij Hema OOIT te filmen. Zo grappig dat ik echt zoveel Hema spulletjes heb!

5. Lipstickstash opruimen

Manneke, ik heb zoveel lipsticks! In de zomer besloot ik om mijn collectie wat in te perken en zocht ik al mijn lipsticks uit. Ik heb er superveel weggedaan, en nu is mijn lipstickstash opnieuw vrij groot, maar toch nét wat overzichtelijker!

4. 10 Hair & Beauty Trends Summer 2017

Omdat de zomer eraan kwam, wou ik even tien trends op vlak van haar- en beautygebied delen. Ik vind zelf het superlange haar en de glitters het leukste. En jij?

3. NYC City Proof Blur Matte Lip Colors

Brons is voor deze review over de NYC City Proof Blur Matte Lip Colors. Hele fijne lipsticks met een matte finish en een zacht effect. In de video probeer ik vier kleurtjes uit!

2. Ik Heb Geen Navel

Hoe kon het ook anders, mijn navel-verhaal staat uiteraard op nummer twee in deze lijst. Mijn video is ontzettend veel gedeeld en ik ben blij dat jullie het zo interessant vonden. Ik vond het heel fijn om mijn verhaal te delen.

1. Super Gemakkelijk Opsteekkapsel

Ik had het niet verwacht, maar mijn opsteekkapsel-video staat met stip op nummer 1. Met meer dan 30 000 views is dit mijn best bekeken video ooit. Zalig om te weten dat jullie het leuk vinden om gemakkelijke hairstyles van mij te leren!

Welke video vond jij het leukst?

P.S.: Volg je me al? 

 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.