Mijn Instagramfeed in het echt!

Mijn Instagramfeed is een beetje een levenswerk aan het worden. In elke foto kruipt zoveel tijd, en eigenlijk is het jammer dat na een paar posts de foto’s verdwijnen onderaan in mijn feed. Wat was ik daarom enthousiast toen ik mijn instagramfeed in real life aankreeg. 36 foto’s op een groot doek, hoe origineel is dat? Lees snel verder!

Wat een superleuk eindejaarscadeau kreeg ik in de brievenbus! Ik heb dit doek gekregen van printagreat, een handige website waar je je instagramfoto’s kan afdrukken. Je kan ervoor kiezen om ze allemaal apart te drukken, of om een mooie collage te maken, zoals die van mij. Ik vind het echt heel grappig om mijn foto’s van de afgelopen tijd allemaal op een rijtje te zien. Echt heel leuk!

Ik vind het best confronterend om mezelf zo vaak op foto te zien, maar wat ik vooral leuk vind aan deze collage is het feit dat de foto’s niet verloren gaan. Ik wil deze collage graag ophangen in mijn bureau – als ik er een heb, haha!

Mijn ervaring met Printagreat is bovendien heel positief. Mijn collage lag al een paar dagen nadat ik hem had besteld op de deurmat, en de kwaliteit is echt heel erg goed. Het is een van de meest originele cadeau’s die ik al kreeg!

Wat vind jij van mijn instagramfeed in het echt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.