De leukste gebeurtenissen van 2017!

Het jaar loopt op z’n einde en ik blik deze week elke dag terug op 2017. Vandaag deel ik mijn topmomenten van 2017, en wauw: wat is het een prachtig jaar geweest! Ik heb ontzettend veel gewerkt, maar ook veel gereisd en festivals gedaan. In het begin van het jaar werd bovendien Komen Eten uitgezonden, wat alles éxtra spannend maakte. Laten we even overlopen wat mijn leukste gebeurtenissen van 2017 waren! Lees snel verder.

Reizen

Ik heb voor mijn doen best veel gereisd. Zeker deze zomer was ik bijna nooit in het land, en ik heb er echt van genoten.

Portugal

Jordi moest voor zijn opleiding naar Portugal, en ik besloot om hem te bezoeken. Na zijn workshop bleven we samen nog een weekje in Lissabon en we hebben echt genoten van de prachtige uitzichten en het heerlijke eten. Ik maakte bovendien ook vlogs van al mijn dagen in Portugal. Mijn vlogs kan je hier, hier, hier en hier bekijken.

Kroatië

In de zomer ging Nikola met zijn ouders een maand naar Kroatië, want daar is hij geboren. Nikola nodigde mij uit om langs te komen, dus ik spendeerde een paar dagen in het Noorden, en een paar dagen aan de kust van Kroatië. Het was zo leuk!

Spanje

Voor Licor 43 maakte ik aan het einde van de zomer een persreis naar San Sebastian in Spanje. Samen met een paar influencers van andere landen spendeerde ik een paar dagen in het mooie San Sebastian, en ik heb volgens mij nog nooit zoveel gegeten, haha! Bekijk hier mijn verslag over het zalige tripje.

Amsterdam

Ik ging een aantal keer naar Amsterdam. Eén keer met The Body Shop om hun kerstcollectie te gaan bekijken, en één keer met S. Oliver voor de lancering van het So Pure parfum. Amsterdam is zo’n leuke stad, er is zoveel te doen. Volgend jaar ga ik er ongetwijfeld weer naartoe.

Luik

Misschien heb je het voorbij zien komen: samen met Nikola ging ik voor een dagje naar Luik met de Mercedes AMG GT Roadster (zeg ik het goed?). We hebben heerlijk geroadtript met de auto, en we verbleven in een prachtig hotel in Luik! Lees ons verslag hier.

Festivals

De zomer was voor mij echt een festival periode. Ik was uitgenodigd voor bijna alle festivals in België, en ik ging zelfs naar het buitenland!

Dour

Met Eva en de Primark Prism beauty collectie ging ik naar Dour. Ik was er nooit eerder geweest, en ik vond het wel een speciaal festival. Het was er allemaal vrij basic, met weinig versiering of luxe, maar dat gaf het wel een heel leuk en casual gevoel. Echt een topper!

Werchter

Met mijn broer Wolf ging ik ook een paar dagen naar Werchter. Ik nam de snapchat van het festival voor een paar uurtjes over, en hoewel het nogal fel regende werd de pret niet gedrukt. We hebben vooral veel gerelaxed en genoten van de muziek.

Balaton Sound

Het zotste festival dat ik deze zomer heb gedaan is ongetwijfeld Balaton Sound. Het festival aan het Balatonmeer nodigde mij uit om langs te komen, en alles was voorzien: onze vluchten, het vervoer van de luchthaven naar het festival, de overnachtingen, én we mochten superveel exclusieve dingen doen. Ik moest bovendien ook Dua Lipa opmaken, hoe gek is dat!

Sziget

Alsof ik nog niet genoeg verwend was, kreeg ik ook tickets voor Sziget. Ik was al twee keer naar het festival geweest, en ook dit jaar trok ik helemaal naar Boedapest om erbij te zijn. Ik kreeg ook een treinticket waarmee ik van Antwerpen naar München naar Boedapest treinde. Wat een avontuur!

Laundry Day

Op het laatste moment kreeg ik ook nog tickets voor Laundry Day, waar ik met Nikola heen ging. Heel lang geleden ging ik al eens naar Laundry Day, maar er is veel veranderd. Het was Nikola’s eerste festival, zo schattig!

Grote gebeurtenissen

Er zijn eigenlijk héél wat dingen veranderd het voorbije jaar. Ik vind het gek om te zien waar ik een jaar geleden stond in vergelijking met nu. Er zijn drie grote dingen die ik nog even wil bovenhalen.

Schwarzkopf Creators

Eén van de leukste dingen die dit jaar zijn gebeurd is het mailtje dat ik kreeg met de vraag of ik een Schwarzkopf Creator wou worden. Uiteraard wilde ik dat! Ik ben zo trots dat ik mezelf tot de Creators mag rekenen, en het tripje naar Berlijn met Amandine van The Sprakle Flake maakte alles gewoon NOG leuker!

Komen Eten

In februari werd de bloggerseditie van Komen Eten uitgezonden, waar ik aan deelnam. Het was een fantastische ervaring: de opnames waren zo spannend, ik heb superleuke mensen leren kennen, en de uitzending zorgde voor zo ontzettend veel reactie. Echt heel leuk!

Stylist bij Zalon

Net voordat de zomer begon werd ik ok aangenomen als stylist bij Zalon. Zalon is een concept van Zalando waarbij je jezelf gratis kan laten stylen door een professionele stylist. Bijvoorbeeld: door mij! Als jij ook een makeover wil, kan je dat doen door hier te klikken, en met de code RFFA4BJS krijg je ook nog eens 10% korting op alle items in je box!

Wat was de leukste gebeurtenis van 2017 bij jou?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.