Favorieten: de Crème de la crème van 2017

Guys, vandaag is het zover: het is tijd voor mijn ultieme favorieten, de crème de la crème van 2017! Ik wil even de tijd nemen om alle producten waarvan ik hands down kan zeggen dat het mijn musthaves zijn op te lijsten. Vandaag vertel ik welke producten jij ook moét hebben, mijn ultieme aanraders. Lees snel verder als je wil weten wat mijn favorieten van het hele jaar 2017 waren. 

Huidverzorging

Voor mij was 2017 het jaar van de huidverzorging. Ik heb ontzettend veel producten geprobeerd, en ook erg veel fijne producten ontdekt. Ik maakte kennis met merken waar ik nog niet van had gehoord, en ook met producten van merken waar ik al fan van was. Ik heb 9 merken/producten uitgekozen waar ik zelf 100% achter sta.

1. Uncover Skincare, met name het nieuwe Vitamine A serum

Het is bijna exact een jaar geleden sinds ik voor het eerst in contact kwam met de producten van Uncover. Uncover is de gezichtsverzorgingslijn van Dokter Jetske Ultee, en het is echt een lijn die staat voor transparantie, en een gezonde huid. Uncover is ongetwijfeld een van mijn favoriete skincare merken. Ik vond dit jaar vooral het Vitamine A serum heerlijk, ik moest bijna huilen toen het flesje op was. Maar alle producten zijn fijn, dus ik plaats binnenkort zeker weer een bestelling.

Lees hier mijn review over het vijf-stappen-plan, hier mijn review over hun makeup en hier over het Vitamine A serum.

Klik hier om kennis te maken met de producten van Uncover in de webshop!

2. Le Petit Marseillais Express Body Spray

Ik maakte kennis met de Express Body Sprays van Le Petit Marseillais en ik gebruik ze elke dag. Ze zijn zo gemakkelijk, ze trekken snel in en ruiken ook nog eens lekker. Verkrijgbaar bij de drogist! Lees hier ook mijn uitgebreide review.

3. Ikari Skincare

Ikari opende dit jaar een nieuwe winkel in Gent, en daar ging ik een bezoekje aan brengen. Bij het vertrekken kreeg ik een paar producten mee, die ik mocht uitproberen, en ze zijn zo fijn! Ik sta ook helemaal achter hun filosofie, ze willen echt een perfecte huid voor iedereen. Op dit moment staan er heel wat producten van Ikari in mijn badkamer, ik word er zo blij van.

Lees hier mijn review over mijn eerste Ikari producten.

4. Clephar

Clephar is een Belgisch merk dat verkrijgbaar is bij de apotheek. Ik mocht een aantal producten uitproberen, en meteen kwamen ze op mijn lijstje van favoriete merken. Ik heb echt een top 4 van beste huidverzorgingsmerken, en daar zit Clephar bij.

Lees hier mijn review over Clephar.

5. Juhldal PSO Speciallotion N°11

Juhldal is sinds kort verkrijgbaar bij Ethos, dus de producten zijn nu nog gemakkelijker verkrijgbaar. Deze PSO Speciallotion 11 werkt licht exfoliërend, en houdt mijn huid schoon en gehydrateerd.

Lees hier mijn review over de producten van Juhldal.

6. Glamglow Glowstarter

Als mijn huid dof is, heb ik hét ideale middeltje om wat glow toe te voegen aan mijn look. Ik smeer een klein beetje van de Glamglow Glowstarter over mijn volledige gezicht, en ik zie eruit alsof ik van binnenuit straal. Love it!

Lees hier mijn review over de Glamglow Glowstarter.

7. DHC Deep Cleansing Oil

Ik HOU van olie, en deze DHC Deep Cleansing Oil is hands down de beste reinigingsolie die ik ooit heb geprobeerd. Hij reinigt mijn huid grondig, maar laat geen trekkerig gevoel achter. Zelfs waterproof mascara haalt hij gemakkelijk weg. Heerlijk, dit!

Lees hier mijn review over de DHC Deep Cleansing Oil.

8. Doctor Babor

Ik mocht een paar maanden geleden de producten van Doctor Babor uitproberen door een heerlijke gezichtsbehandeling te krijgen. Ik vind de producten stuk voor stuk super fijn, ze geven mijn huid altijd een boost.

9. Jeunesse Ageless

Dit serum riep veel reactie op toen ik de voor- en nafoto van mijn mama deelde. Het is een soort crème die je huid doet samentrekken – of zoiets – en hij trekt lijntjes en rimpeltjes effectief weg. Om het nog eens te benadrukken: er kwam géén Photoshop aan te pas!

Lees hier het veelbesproken artikel.

Makeup

Makeup is mijn grote liefde, en ik heb mezelf dan ook bijna elke dag opgemaakt het voorbije jaar, haha. Er zijn heel wat productjes die ik met liefde gebruik, maar dit zijn mijn ultieme favoriete producten.

1. Jane Iredale Purepressed Powder Blush in de kleur Clearly Pink

Ja, deze blush is clearly pink, maar hij is zo mooi op de wangen! Hij doet mijn huid echt stralen, alsof ik straal van gezondheid. Zeker mijn favoriete blush van het jaar.

Lees hier mijn review.

2. Colourpop Stole the Show

Mijn allereerste producten van Colourpop stalen zeker de show. Vooral Stole the Show gaf mijn wangen de meest warme, prachtige glans ooit! Echt een topper, deze.

Lees hier mijn review.

3. The Body Shop Matte Lipsticks & Matte Lip Liquids

Mijn favoriete doos van het hele jaar, een doos gevuld met alle kleuren van de Matte Lipsticks en Matte Lip Liquids van The Body Shop. Ik word zo blij als ik deze zie staan.

Lees hier mijn review.

4. Smashbox Drawn in. Decked out Palette

Het palette ziet er niet enkel prachtig uit, maar de kleuren zijn zo ongelooflijk mooi gepigmenteerd. Het is echt de hemel om je te kunnen opmaken met deze kwaliteit.

Lees hier mijn review.

5. Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Met name kleur 7! Ik kreeg al zoveel complimenten over deze prachtige lipstick, en ik begrijp volledig waarom. Het is dé perfecte kleur voor mijn lippen. <3

Lees hier mijn review.

6. Les Couleurs De Noir F-OXY Mascara

Ik test zooooo veel mascara’s, dus als een mascara mijn favoriet is, wilt dat zeker zeggen dat hij écht goed is. De zwarte mascara van Les Couleurs de Noir geeft mijn wimpers volume, lengte én krul, én blijft ook nog eens super goed zitten. Deze is verkrijgbaar bij de apotheek.

Lees hier mijn review.

Haar

Ik heb eigenlijk heel veel verschillende haarproducten die ik heel graag gebruik, maar er is één product waar ik toch wel even een shoutout naar wil doen. Mijn favoriete shampoo van het jaar 2017 is de OGX O2 Gravity-defying & Hydration shampoo.

Lees hier mijn review.

Andere dingen

1. St. Moriz Zelfbruinende Mousse

Iedereen is altijd zo bang van zelfbruiner, maar met de St. Moriz Zelfbuinende Mousse KAN je gewoon niks verkeerd doen. Ik heb nooit vlekken of strepen, mijn kleur is ontzettend natuurlijk en bovendien is hij ook nog eens erg budgetproof en kan je hem zo bij Kruidvat kopen.

2. De Beautyblender

Alle vormen en maten van de Beautyblender. Hij werkt zo gemakkelijk en geeft mijn makeup een mooie, natuurlijke look. Echt een musthave!

Lees hier mijn review.

Wat waren jouw ultieme favorieten van het afgelopen jaar?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.