Mijn Jaar op Instagram: Beste Foto’s, Totaal Aantal Likes, ..

Mijn Instagram account is dit jaar echt ontploft! Ik begon het jaar met zo’n 8000 volgers, en ondertussen zit ik al over de 34 000 volgers. Elke dag komen er volgers bij, en elke volger maakt mij zo blij! Ik vind het heerlijk om dingen met jullie te kunnen delen, en al helemaal als ik merk dat jullie dat ook effectief interessant vinden! Mijn jaar op Instagram is er echt eentje geworden om nooit meer te vergeten. Vandaag vertel ik je er alles over! 

Het is een crazy jaar geweest, en er zijn een aantal momenten of gebeurtenissen die ervoor hebben gezorgd dat ik een stuk meer volgers kreeg. Ten eerste was er uiteraard Komen Eten, waardoor ik zo’n 5000 extra volgers kreeg. Die boost zorgde ervoor dat mijn Instagram begon te groeien en te groeien. Dan was er ook het verhaal over mijn navel, dat voor veel reactie zorgde – en dus ook extra volgers. Verder heb ik een aantal hele leuke acties gedaan, bijvoorbeeld de winacties met Schwarzkopf producten en de grote winactie t.w.v. €1000. Die acties hebben mijn Instagram ook geboost, superleuk!

De 5 foto’s met de meeste likes

Op de vijfde plaats staat de foto waarop mijn buik goed zichtbaar is. Deze foto postte ik naar aanleiding van mijn verhaal over mijn navel, en ik wil iedereen nog eens bedanken voor alle lieve berichtjes!

Deze outfit vond ik zelf ook heel leuk, en hij komt op de vierde plaats. Altijd leuk als ik merk dat jullie mijn stijl kunnen appreciëren!

Op plaats drie: Bruno! Ik hou echt van mijn lief hondje, en ook op Instagram is hij erg populair. <3

Dit t-shirt van Jay the Collective is zo leuk. De quote Heart of Gold geeft het simpele t-shirt een extra. Dit is mijn tweede meest gelikete foto!

Op de eerste plaats staat deze foto, met een witte blouse, zwarte pantalon, smokey eyes en roze lippen. In totaal heeft deze foto 2 399 likes, echt gek!

Samengevat

Ik zocht het even op en stond helemaal versteld van dit getal: in totaal heb ik in 2017 wel 638 611 likes gekregen. WAUW, dat is meer dan een half miljoen! Ik postte 561 foto’s en heb ondertussen 34 400 volgers. Dat was een mooi jaar. Hopelijk wordt 2018 net zo mooi!

Ben jij ook actief op Instagram? Laat gerust je accountnaam achter, zodat ik je kan volgen!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.