Get Unready With Me & Demak’up

Het is ontzettend belangrijk om je huid ’s avonds goed te reinigen en te verzorgen. Op die manier geef je je huid de kans om te rusten, en te herstellen. De nacht is immers het perfecte moment om je verzorging goed z’n werk te laten doen. Ik neem jullie graag mee op een avond bij mij thuis, om te laten zien hoe ik ’s avonds het liefst mijn huid reinig en verzorg. Lees snel verder! 

Deze video is in samenwerking met Demak’up.

Er zijn twee manieren waarop ik mijn huid het liefst reinig: met wattenschijfjes of met doekjes. Het voordeel van mijn huid reinigen met doekjes is dat het snel en gemakkelijk is, en het voordeel van de wattenschijfjes is dat ze net wat dieper reinigen én dat ik mijn favoriete producten kan gebruiken.

Voor mijn huid wil ik enkel het beste, en daarom kies ik voor de wattenschijfjes en doekjes van Demak’up. De doekjes reinigen mijn huid met alle gemak en zijn ook zacht voor mijn huid. Ik heb ALTIJD een pakje van deze doekjes in mijn nachtkastje liggen, zodat ik ’s avonds voor het slapen gemakkelijk even mijn makeup kan weghalen in een gemakkelijke beweging.

Ook de wattenschijfjes vind ik superfijn. Ik gebruik ze om mijn makeup weg te halen – en dat doen ze heel fijn! Ik begin met mijn oogmakeup weg te halen, dat doe ik met de zachte kant, en met de kant met de honingraat reinig ik mijn huid. Heerlijk!

Als ik mijn huid helemal gereinigd heb, ga ik mijn huid verzorgen. Ik doe dat ’s avonds in twee stappen: exfoliëren en hydrateren. ’s Ochtends bescherm ik mijn huid altijd tegen de zon, en ’s avonds gebruik ik graag iets om mijn huid weer wat te egaliseren. Ik gebruik graag de exfolianten van Uncover, Paula’s Choice of Ikari – die gebruik ik nu.

Samengevat

Even kort samengevat, dit zijn de stappen die ik ’s avonds doe:

 • Reinigen
  • Demak’up Expert Wattenschijfjes met oogmakeup-remover, olie en cleansing lotion
  • OF Demak’up Expert Doekjes
 • Exfoliëren
  • Ikari Pure 2, Paula’s Choice 2% BHA Liquid of Uncover Exfoliant
 • Voeden
  • Ikari Renew 1
Hoe vind jij het het fijnst om je huid ’s avonds te reinigen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

19 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.