Outfit: New Year, New Me

Gelukkig Nieuwjaar, iedereen! Ik heb eigenlijk niet echt goede voornemens voor het jaar 2018, maar ik wil al een tijdje wat meer bewegen. En hoe is dat leuker dan met een perfecte sportoutfit? Vandaag wil ik je een aantal items van Workout Empire tonen, een hele coole webshop met sportkleding. De tijd dat sporten enkel ging in ouderwetse, baggy kleren ligt lang achter ons. Lees snel verder als je wil weten hoe ik ga sporten! 

Sportkleding moet in de eerste plaats fijn zitten, vind ik, en dat is zeker het geval bij deze items. Mijn jogging én cropped sweater zijn allebei van Workout Empire. De jogging is een perfecte basic, die ik ook soms draag als ik een dag thuis werk.De cropped sweater vind ik zelf echt ontzettend cool. Hij is stoer en sportief, maar toch heeft hij iets vrouwelijk doordat hij mijn buik een beetje bloot laat, en je mijn navel zou kunnen zien als ik er een had! Ik weet dat er vragen naar gaan komen, dus bij deze een linkje naar het artikel over mijn (onbestaande) navel.

Voor mijn schoenen koos ik mijn oude Adidas Superstars, die ik zelf een klein beetje heb gepersonaliseerd. Dit is een wit paar, dat al lang niet meer echt wit is, en ik heb de strepen aan de zijkant, en het detail aan de hiel met nagellak roségoud gemaakt. Ik draag ze eigenlijk niet meer zo heel vaak, maar ze zijn wel ideaal om mee te sporten!

Verder draag ik geen juwelen of iets extra’s, maar als je heel goed kijkt, zie je dat ik een paar Happy Socks draag. Deze zijn superleuk, en komen uit de kerstcollectie. Kerstmis is dan misschien voorbij, ik ben nog altijd in de kerstsfeer.

Cropped Sweater & Jogging: Workout Empire // Sneakers: Adidas Superstars // Sokken: Happy Socks
Heb jij goede voornemens?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.