Je huid in balans met Barnängen

Ik voel het: na de feestdagen is mijn huid hélemaal uit balans. Mijn benen zijn droog en voelen zelfs een beetje prikkend aan, hatelijk! Gelukkig maakte ik precies op het goede moment kennis met Barnängen, een Zweeds merk dat een assortiment aan producten heeft met Scandinavische ingrediënten, die je huid weer helemaal in balans zullen brengen. Ik probeerde een aantal van hun producten uit en vertel je er vandaag wat meer over. Lees snel verder.

Ik heb een groot pakket gekregen, rijkelijk gevuld met heerlijke producten die mijn huid weer in topconditie zullen brengen. De verpakkingen zien er alvast heel fijn uit. Barnängen is een Zweeds merk, en in Zweden kan het soms koud zijn, dus ik ben ervan overtuigd dat ze in Scandinavië wel weten wat goed werkt tegen droge huid!

De producten van Barnängen zijn sinds kort verkrijgbaar in België, en je kan ze onder andere kopen bij Di.

Ik begin met de Midsommar Glow Body Oil, een heerlijke lichaamsolie die je huid beschermt en ook verzacht. Jullie weten ondertussen dat ik het liefst ALLES insmeer met olie (mijn gezicht, mijn lichaam, mijn haar, mijn bed, mijn vloer, mijn kasten, … ik wil te allen tijde in olie baden) dus ik wist zelfs al voordat ik hem probeerde dat ik niet meer zonder zou kunnen.

En inderdaad, hij is heerlijk zacht en maakt mijn huid mooi glad, zonder een te vettig laagje achter te laten. Hij trekt snel in, en is ideaal om mee te nemen omdat hij zo klein is.

De Body Lotions zien er ook alvast fantastisch uit. Ik hou van het feit dat ze een pompje hebben, dat is zo gemakkelijk! Ik probeerde drie varianten: Sensitive, Nutritive en Caring. Mijn favoriet is de Sensitive, al vind ik ze alledrie wel erg fijn. Ze ruiken subtiel en lekker, en mijn huid wordt gevoed op een zachte manier.

Sensitive

De Sensitive Body Lotion bevat vlier en 5% cold cream, en is ideaal voor de gevoelige huid.

Nutritive

Bergframboos is de ster in de Sensitive Body Lotion, die overigens 7% cold cream bevat en voeding biedt aan de droge tot zeer droge huid.

Caring

Havermelk staat bekend om z’n verzachtende eigenschappen, en dat is ook wat de Caring Body Lotion doet voor de normale tot droge huid.

Barnängen heeft ook een aantal douche- en badgels, die er ook nog eens super cute uitzien! Ik probeerde drie varianten uit: Sauna Relax, Glacier Breeze en Midsommar Glow. Alledrie ruiken ze heerlijk, en ze verzorgen mijn huid terwijl ze ook een zacht reinigend effect hebben.

Als je huid nét wat droger is kan je uiteraard ook kiezen voor de Shower Creams, die je huid wat meer gaan voeden. Deze Shower Creams probeerde ik uit in de twee varianten Caring en Nutritive, en ze zijn zo lekker! Ze ruiken echt heerlijk en ik geniet er echt van om me ermee in te smeren!

Ten slotte probeerde ik ook nog de Barnängen All Over Rescue Body Balm, een echte SOS-crème die redding biedt wanneer je écht droge plekken op je huid hebt. Deze crème is zalig voor op je ellebogen en knieën, want die zijn regelmatig wat droger en ruwer. Het liefst gebruik ik deze ’s avonds en breng ik hem rijkelijk aan op de plekjes waar het nodig is, en dan wordt ik wakker met de zachtste huid ooit!

Conclusie

Dit was mijn eerste indruk van de producten van Barnängen: de producten zijn fijn in gebruik, ruiken lekker en zijn ook heel goed voor mijn huid. Dit is écht exact wat ik nodig heb in de winter. En het allerfijnste: je kan ze sinds kort gewoon vinden bij de drogist! Dankjewel, Barnängen.

Klik hier om de producten van Barnängen te bestellen.

Heb jij in de winter ook last van een droge huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.