Outfit: Pure Luxury

Ik wou al langer een lekker zacht, fluffy jasje. Je ziet ze tegenwoordig overal, en het is echt wel een trend waar ik aan wil meedoen. Toen ik ging shoppen in het dorp waar ik woon kwam ik het schattigste jasje tegen, en dat nam ik met veel liefde mee naar huis. Om een of andere reden vind ik zulke jasjes er echt heel luxueus uitzien, hehe. Vandaag toon ik je mijn vrij casual outfit, die er super fancy gaat uitzien door mijn nieuwe jasje. Lees snel verder!

Dit jasje is echt zo ontzettend zacht! Vanaf de eerste aanraking kon ik het niet laten liggen, en als ik het jasje draag, wil ik mezelf voortdurend knuffelen. Bovendien is hij best nog warm, dat had ik niet verwacht, maar dat komt omdat hij een heerlijke voering heeft. Ik kwam dit jasje tegen bij Be Under, mijn favoriete winkel in de paalstraat. Het jasje is van Only, en ik heb het gekocht op de eerste dag van de solden, dus ik kreeg nog eens een flinke korting!

Ik droeg mijn blouse met luipaardprint nog eens, die ik in Kroatië kocht. Het is een vrij simpele blouse, maar door het printje wordt hij toch niet wat specialer. Het stofje is lekker soepel en valt mooi, ik moet deze blouse vaker dragen!

De jeans die ik draag is eigenlijk van mijn zus, maar ik heb hem mezelf een beetje toegeëigend. Hij zit gewoon zo lekker! Het is een jeans van Noisy May, een merk dat ik niet echt ken maar hun jeans zijn echt top! De stof is heerlijk, en de fit is ook perfect. Liefde voor dit merk!

Ik draag mijn laarsjes van Boohoo, die ik al een hele tijd heb. Ze zijn vrij basic, en de taupe kleur past bijna overal bij, maar door het gouden detail op de hak is hij net wat specialer. Bovendien is het ook een paar schoenen waar ik gemakkelijk en comfortabel op kan lopen.

Om de outfit nog wat luxueuze te maken, draag ik mijn fantastische Gucci riem. Ik ben er helemaal verliefd op, maar durf hem niet zo vaak te dragen. Bovendien is er nét een gaatje te weinig, maar ik heb het nog niet aangedurfd om er een extra gaatje in te maken. Ik ga het eens aan mijn papa vragen, die zal dat wel kunnen!

Een horloge kan je outfit echt helemaal afmaken, dus ik besloot om mijn grote Casio horloge nog eens aan te doen. Ik heb het in de zomer veel gedragen, dus het brengt me helemaal terug naar Sziget en Balaton!

Jasje: Only // Blouse: Kroatië (lookalike) // Jeans: Noisy May // Laarsjes: Boohoo // Riem: Gucci // Horloge: Casio
Wat vind jij van de fluffy trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.