Makeup Monday: Park Avenue Pro Palet

Het is vandaag de allereerste keer dat ik schrijf over Park Avenue! Ik had het merk al vaak voorbij zien komen, maar nog nooit probeerde ik er iets van uit. Omdat het Pro Palet er toch wel erg interessant uitzag, vond ik dat het tijd werd om daar verandering in te brengen. Het is een palette dat je zelf kan samenstellen, en daar hou ik van: op die manier kan ik al mijn favoriete kleuren kiezen, en die in een palette stoppen. Lees snel verder als je wil weten wat ik vind van het Park Avenue Pro Palet! 

Park Avenue is een Belgisch merk dat enkel verkrijgbaar is bij Di. Het merk heeft een best uitgebreid assortiment en is erg budgetproof. Toen ik het palette voor de eerste keer zag, vond ik niet dat het eruitzag alsof het van een budgetmerk is: de verpakking doet het palette er inderdaad erg professioneel uitzien.

Bij het Pro Palet is het de bedoeling dat je zelf de kleuren kiest die je in het palette wilt, en op die manier kan je een palette maken dat helemaal op jouw lijf is geschreven!

Er zijn vijf plekjes voorzien voor kleuren, waarvan twee grote en drie kleine plekjes. In totaal kan je kiezen uit wel 32 kleuren, dus je kan het palette helemaal samenstellen hoe jij het wil. Je kan de refills apart kopen, dus als een van de kleurtjes leeg is, kan je hem gemakkelijk vervangen door een nieuwe. Door de kleine gleufjes kan je de refills gemakkelijk in het palette leggen, en er ook weer uit halen. Het palette zelf is van karton, maar wel erg stevig, en sluit met een magneetje. Het voelt alleszins erg kwaliteitsvol aan, en doet me denken aan de GLOW paletten van Anastasia!

Het palette dat ik samenstelde is geïnspireerd op de healthy glow. Ik koos voor twee grote bronzers, een warme blush, een highlighter en een blush met drie kleurtjes.  Met dit palette kan ik mijn gezicht warmte geven, maar ook kleur en zelfs glans. Check ook hoe mooi het patroontje van de highlighter is!

Op de foto hierboven heb ik de twee bronzers geswatcht. De eerste bronzer is wat lichter en net wat warmer, en de tweede is een beetje donkerder en wat meer naar de koele kant. Beide bronzers zijn heel licht van poeder, en smelten mooi samen met de huid. Ook het pigment is erg mooi, en het is gemakkelijk om mijn gezicht te voorzien van een zongekuste look met de bronzers! Ik gebruik de lichte op de zijkanten van mijn voorhoofd, mijn jukbeenderen en onder mijn kaaklijn, en met de donkere bronzer ga ik over mijn wangen.

Op de foto hierboven heb ik de drie kleine refills geswatcht. Links zie je de warme bronzer, daarnaast de prachtige gouden highlighter en daarnaast de koele blush – eerst de drie kleuren apart en dan samen geswirld.

De warme bronzer is een perfecte perzikkleur, dit is echt een blush die ik in de zomer altijd draag, en hij zit prachtig op de huid. De highlighter geeft een intense glans, dit is echt hoe een highlighter hoort te zijn, en door de gouden kleur warmt hij mijn gezicht prachtig op. De koele blush, ten slotte, is echt zo’n kleurtje dat bij iedere huidtint past en een heel natuurlijk effect geeft. Ik vind het ook wel leuk dat je de kleurtjes eventueel apart kan gebruiken, zo heb je drie blushes voor de prijs van één!

Hierboven heb ik de bronzers, de warme blush en de highlighter aangebracht. Kijk nu hoe glowy! Ik vind dat ik een super goed palette heb samengesteld!

Conclusie

Ik vind het echt heel tof om zelf mijn palette samen te stellen, en al zeker als de kwaliteit ook goed is! Het Park Avenue Pro Palet is een erg handig en budgetproof palette dat je kan vullen met alle kleuren die je maar wilt. Ik ben ontzettend blij met de tinten die ik heb gekozen, want ze zijn niet enkel apart heel mooi, maar samen geven ze echt het mooiste, meest gezonde resultaat.

  • Park Avenue Pro Palette (leeg), € 9,95
  • Refill Groot, € 4,95
  • Refill Klein, € 3,95

Exclusief bij Di

Kende jij Park Avenue al? Zou een palette als dit iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.