Een booster op maat gemaakt voor jouw haar: Kérastase Fusio-Dose Homelab

Wat als je een booster op maat zou kunnen laten maken, die je haar hélemaal weer in topconditie krijgt? Met Kérastase Fusio-Dose is dat geen droom meer. Ieders haar is volledig anders en heeft andere noden en problemen, dus ik stond te springen om mijn eigen set samen te stellen. Ik vulde de vragenlijst in, en probeerde de Kérastase Fusio-Dose uit. Benieuwd naar wat het resultaat was? Lees snel verder!

Online kan je een vragenlijst invullen, waardoor je meteen weet welke combinatie jij nodig hebt. Ik probeerde de Kérastase Fusio-Dose uit, en vulde mijn haarverzorging ook aan met een shampoo om het beste resultaat te krijgen.

  • Kérastase Fusio-Dose Homelab, bij het Kérastase salon en online

In totaal zijn er vier verschillende concentré’s en vijf soorten boosters. Voor de concentré kan je kiezen uit:

  • Oléo-Fusion (zachtheid)
  • Pixelist (glans bij gekleurd haar)
  • Vita-ciment (herstelt)
  • Densifique (geeft het haar meer densiteit)

En dit zijn de vijf boosters:

  • Brillance (5x meer glans)
  • Densité (geeft de haarvezel meer textuur)
  • Reconstruction (50% minder beschadiging bij brushing)
  • Nutrition (3x meer voeding)
  • Discipline (anti-frizz)

De concentré en booster die ik in het vet heb gezet zitten in mijn Kérastase Fusio-Dose! Ik vind dat mijn haar dus in de eerste plaats wel wat meer textuur mag hebben.

Het is de bedoeling dat je, net voor het aanbrengen, de concentré en de booster gaat mengen en ze zo, één keer per week, aanbrengt op je haar. In de doos zit ook een sprayopzetstukje, zodat je het mengsel gemakkelijk over je haar kan verstuiven. Je laat de Kérastase Fusio-Dose even intrekken, en spoelt het daarna uit. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Ik heb de Kérastase Fusio-Dose Homelab vier weken na elkaar gebruikt, en ik moet zeggen dat ik al na de eerste keer verschil zag. Vooral aan mijn haarlengtes zag ik dat ze meer textuur hadden, en daarom er ook voller uitzagen. Ik was dus meteen enthousiast! Ook nu, na de vierde week ben ik er nog steeds over te spreken. Vandaag nog, vroeg mijn mama hoe het kwam dat mijn haar er zo goed uitziet. Ik heb echt het gevoel dat deze kuur mijn haar ontzettend goed heeft gedaan.

Ik heb de Kérastase Fusio-Dose Homelab gecombineerd met de Densifique shampoo. Ten eerste: wat ruikt hij héérlijk! Het is een ideale aanvulling op de Kérastase Fusio-Dose. Mijn haar wordt gereinigd én krijgt meer body. Ik heb nog een héél klein beetje over, dat ik spaarzaam en met liefde ga gebruiken.

Conclusie

Met de Kérastase Fusio-Dose kan je een kuur samenstellen die echt op maat van jouw haar is. Mijn haar lag er een beetje slapjes bij, dus de Density kuur kwam als geroepen! Na één keer gebruiken merkte ik al verschil, en na vier weken is mijn haar steviger dan ooit. Ik krijg zoveel complimentjes, en dat maakt me blij! Dankjewel Kérastase!

Je kan de producten van Kérastase Fusio-Dose onder andere hier bestellen, en uiteraard vind je ze ook in jouw Kérastase salon!

Doe hier de test naar wat jouw haar kan gebruiken!

Wat is jouw haartype?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.