Outfit: Just an Everyday Look

Ik hou ervan om fancy jurkjes, hoge hakken en glitters te dragen, maar uiteraard zijn er ook dagen dat ik er gewoon heel “normaal” bijloop. Eigenlijk zijn de meeste dagen zo, want het grootste deel van mijn tijd werk ik gewoon thuis. Toch vind ik dat een casual, everyday outfit er ook mooi mag uitzien. Vandaag deel ik daarom een van mijn favoriete everyday outfits. Lees snel verder!

Casual, comfy, maar toch helemaal Silke. Deze outfit zou ik wel elke dag kunnen dragen. Ik hou van de stofjes, en de fits. De chino/jogging broek nam ik mee toen ik ging shoppen in mijn hometown bij Be Under, waar ik al vaker over vertelde. Ik ga echt graag shoppen in deze winkel, ik vind er altijd wel iets! Deze broek is zowel comfy als stijlvol, en de kleur vind ik echt heel mooi.

Ik combineerde mijn nieuwe broek met een van de t-shirts die ik al wat langer heb. Dit t-shirt heb ik al laaaaaang, en kocht ik eens bij H&M. Ik kon het niet terugvinden, dus ik heb hieronder een vergelijkbaar t-shirt gelinkt (dat even budgetproof is als dat van mij). Ik hou van de basic fit, en het feit dat de kleur dan weer wat specialer is.

Ik koos uiteraard voor mijn favoriete paar sneakers: mijn Adidas Superstars zijn comfortabel en zien er cool uit. Met deze sneakers ziet mijn outfit er opeens een stuk sportiever uit, I like it!

Mijn jasje kocht ik een héle tijd geleden bij Boohoo, maar jammer genoeg is die ook niet meer verkrijgbaar. Gelukkig vond ik een vergelijkbaar jasje dat ik hieronder kan linken, dat ook een asymmetrische ritssluiting heeft en ook heel betaalbaar is. Ik draag dit jasje bijna elke dag, een imitatieleren jasje is een echte musthave!

Om mijn outfit af te maken, en om mezelf warm te houden als ik buiten ben, werk ik mijn look af met een sjaal. Deze sjaal heeft aan de ene kant luipaardprint, en langs de andere kant strepen. Hij is heerlijk warm en lekker groot (ik gebruik hem ook soms als dekentje, hihi) en hij is in solden bij We Fashion.

Broek: Only // T-Shirt: Zalando Essentials // Sneakers: Adidas // Imitatieleren jasje: River Island // Sjaal: We Fashion
Wat is voor jou een ideale alledaagse outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.