In een bad van thee met Bubble T.

Ben jij ook zo’n theefanaat? Waarom verwissel je je kopje dan niet eens voor je badkuip? Met de Bath Infusion Tea Bags van Bubble T kan je dus baden in thee. Nu ja, niet echt thee, maar een soort badolie die je bad een héérlijke geur geeft en je huid heerlijk voedt. Ik drink zelf niet superveel thee, maar OH MY GOD de geur van deze “theezakjes”. Ik wil je vandaag voorstellen aan de Bubble T Bath Infusion Tea Bags met Hibiscus en Acai bes. Lees snel verder.

De Bubble T Bath Infusion Tea Bags zien er super schattig uit in hun verpakking, en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en varianten. Zo heb je de Hibiscus & Açai Berry Tea, die ik heb, maar ook Summer Fruits, Mint Tea en Lemongrass & Green Tea. In het doosje hierboven zitten drie zakjes met bad-thee. Al voordat ik het doosje open deed, rook ik de héérlijke zoete, bloemige geur van hibiscus.

  • Bubble T Bath Infusion Tea Bags, ongeveer €7 exclusief bij Di

Op de zakjes staat heel groot “don’t drink me”, dus ja: je mag ze dus niet opdrinken. Wel jammer, want ze ruiken zo lekker, dat het moeilijk is om ze te weerstaan. Ze zien eruit als héle grote theezakjes, en dat is ook hoe je ze gebruikt.

Ik had verwacht dat ze m’n bad helemaal roze zouden kleuren, maar dat valt best mee. Het is vooral de geur die het een speciale ervaring maakt. Normaal kan ik echt niet zo genieten van een bad nemen, maar de Bubble T Bath Infusion Tea Bags maken mijn bad toch wat extra. Toen ik uit het bad stapte, voelde mijn huid lekker zacht aan.

Conclusie

In bad gaan was nog nooit zo aangenaam! De Bubble T Bath Infusion Tea Bags Hibiscus & Açai Berry ruiken zo ongelooflijk lekker, ik wil dat alles naar deze theezakjes ruikt! Ik heb er ééntje in mijn bad gedaan, en dat was genieten! Ik heb ook een zakje gewoon op mijn slaapkamer gelegd, zodat mijn kamer lekker ruikt, hihi! In een bad met thee gaan, ik kan het iedereen aanraden!

Ga jij graag in bad?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.