Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster + Kortingscode €5

Onlangs heb ik mijn huidverzorgingsroutine een beetje omgegooid. Ik wou even back to basics, en kritisch kijken naar mijn huid en wat ze nodig heeft. Een nieuwe toevoeging in mijn gezichtsverzorgingsroutine is de Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster, een versterkende booster met maar liefst 89% Vichy Mineralizing Thermal Water. Klinkt veelbelovend, vind je niet? Ik probeerde hem de voorbije weken uit, en vandaag vertel ik er écht alles over!

Dit is hij dan, de Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster die ik de laatste tijd heb gebruikt. Als ik heel oppervlakkig mag zijn: het flesje is echt supermooi. Het is van glas en heeft een prachtig gradient effect dat van transparant naar frisblauw gaat, wauw. Het geeft echt een ontzettend luxe gevoel, en dat voor een product dat best budgetproof is!

Het serum bevat dus 89% water van de Vichy Thermen, en dat vind ik al heel indrukwekkend klinken! Sterk ook, is het feit dat hij natuurlijk hyaluronzuur bevat, en je huid beschermt tegen schadelijke indrukken van buitenaf. En geloof mij: er zijn véél factoren die je huid van buitenaf kunnen verouderen en vervuilen, denk maar aan UV-straling (uiteraard), maar ook vermoeidheid, stress en tabak. Alles wat ik kan doen om mijn huid daartegen te beschermen, doe ik dan ook!

De Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster gaat je huid 24 uur hydrateren, trekt snel in en ook de ingrediëntenlijst geeft me een warm gevoel: alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om de huid te verzorgen, en niet te irriteren. Top!

Oké, wat is nu mijn ervaring? Ten eerste vind ik de Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster heel fijn in gebruik. Ik breng hem aan op mijn huid net voordat ik mijn dagcrème aanbreng. Mijn huid is meteen zacht en voelt voller aan, en er verschijnt een gezonde gloed over mijn gezicht. Het serum is na een paar seconden volledig ingetrokken, en dan kan ik verder gaan met de rest van mijn gezichtsverzorgingsroutine.

Nu, een paar weken sinds ik de Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster begon te gebruiken, is mijn huid zo ongelooflijk glad. Ik denk niet dat mijn huid ooit zo mooi is geweest, wauw, mijn gezichtsverzorging is écht on point op dit moment.

Kortingscode

Dankzij Pharmasimple kan je de kortingscode SILKEBLOGS_MINERAL89 gebruiken, en dan krijg je €5 korting op jouw Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster. Nu heb je geen enkele reden meer om hem zelf uit te proberen! 

Conclusie

Hélemaal fan van de Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster! Hij heeft gewoon alles: een prachtig flesje – oké, ik weet dat dat er niet mag toe doen – een aantrekkelijke prijs, hij trekt snel in en hydrateert mijn huid intens. Mijn huid is oprecht nooit eerder zo mooi geweest, dus ik ga meteen een nieuw flesje halen. En met de code SILKEBLOGS_MINERAL89 krijg je €5 korting op jouw flesje, klik hier om hem te bestellen. 

De Vichy Mineral 89 Dagelijkse Booster is verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor ongeveer €20.

Krijgt jouw huid veel te maken met invloeden van buitenaf?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.