Outfit: Unique

Eerder deze week zag je een van mijn meest casual outfits. Heerlijk, vind ik het, om een casual, erg neutrale outfit te dragen, maar zeker even leuk vind ik het om een statement stuk te dragen dat de aandacht trekt. Zoals jullie misschien al weten, heeft mijn mama een stoffenwinkel en geeft ze naaicursussen, en zij kan echt heel goed naaien. Jammer genoeg heeft ze niet elke dag tijd om kleding voor mij te maken, maar soms gebeurt dat dus wel, zoals vandaag. Ik wil je de broek laten zien die mijn mama vorige week maakte. Benieuwd? Lees snel verder!

Eigenlijk heeft mijn mama de broek voor zichzelf gemaakt, maar ik ging ervan uit dat ik hem wel even mocht lenen. Het is namelijk al vaak gebeurd dat mijn mama in mijn kledingkast duikt, haha!

De broek is ontzettend wijd, en net lang genoeg voor mij. Ik hou van dit soort broeken, want mijn benen – die écht kort zijn, voor alle duidelijkheid – lijken er altijd een paar centimeter langer mee. De stof is vrij hard (of hoe moet ik dat noemen) en heeft een subtiel glanzend effect.

Ik combineerde de broek met een simpele zwarte blouse. Basics zijn echt zo belangrijk om te hebben, zeker als je een statement stuk wil dragen zoals de broek die ik vandaag draag. Deze blouse is een klein beetje see-through en is van Abercrombie & Fitch. Ik heb hem al een hele tijd, en hij zit nog altijd perfect. Ik hou er ook van dat hij zo mooi valt!

Mijn jasje is van Morgan, en kreeg ik een paar maanden geleden bij Push & Pull in Maasmechelen. Het is een van mijn favoriete jasjes, en ik krijg er altijd zoveel complimentjes over. Jammer genoeg vind ik hem online nergens. Ik doe mijn best om een alternatief te vinden dat erop lijkt, maar voorlopig is het me nog niet gelukt.

Je gaat het misschien niet geloven, maar de schoenen die ik onder deze broek draag zijn mijn zwarte overknee boots! Als het kan, waarom niet? De laarzen zijn ontzettend warm en echt héérlijk om te dragen.

Mijn armbanden, ten slotte, zijn van Silis. Ik heb een hele set van deze armbanden, en ze zijn echt stuk voor stuk prachtig. Eén van de armbanden heeft fijne steentjes in een roségouden armband, en het andere heeft een schattig kevertje. Zo cute!

Broek: Stoffe en Koffe // Blouse: Abercrombie & Fitch // Jasje: Morgan // Schoenen: New Look // Armbanden: Silis 
Wat vind jij van de broek die mijn mama heeft gemaakt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.