So-Phi Hair Sticks + Video

Ik vind het vaak fijn om mijn haar vast te hebben, zeker terwijl ik aan het werken ben. Heel regelmatig ligt mijn bureau hélemaal vol met elastiekjes, speldjes en andere dingen om mijn haar mee vast te maken. En toen ontmoette ik So-Phi. So-Phi is een merk van haarstokjes, waarmee je in een paar simpele bewegingen en met één stokje je haar opsteekt. Ik probeerde de stokjes uit, en laat je in mijn video zien hoe je gemakkelijk en snel je haar kan opsteken met de So-Phi Hairsticks. Lees snel verder!

Wie had verwacht dat je haar zo stevig kan vastzitten door er gewoon één stokje in te duwen?

So-Phi haalt zijn naam uit de natuur. Phi staat namelijk voor de golden ratio, perfectie dus. De “o” van So-Phi is in het logo het symbool van phi, heel origineel gevonden, vind ik. Bij So-Phi zijn ze ervan overtuigd dat de vrouw van nature perfect is.

Een toets parfum, een discreet accessoire volstaan om haar schoonheid te accentueren.

De So-Phi Hair Sticks zijn verkrijgbaar in heel wat varianten. Je kan gemakkelijk de leukste eruit kiezen, of er een aantal bestellen en de stokjes afstemmen op wat je draagt. Er zijn drie lijnen: de Classic Hair Sticks zijn de originele varianten, in leuke kleurtjes of juist heel neutraal wit of zwart. De Premium stokjes hebben een metallic finish en zien er luxueus uit, als een juweel. Ten slotte is er ook de Bohemian Collection, die een prachtige houtlook hebben.

Maar So-Phi is méér dan een accessoire: met hun motto “Let’s Stick Together” willen ze vrouwen stimuleren om elkaar te helpen. Dat vind ik heel mooi, ik voel me er volledig hetzelfde over. Per verkochte Hairstick schenkt So-Phi 1 euro aan een goed doel, lees er hier meer over.

Conclusie

Het idee achter de So-Phi Hair Sticks is simpel, maar echt heel goed uitgevoerd. De stokjes zien er niet enkel mooi uit, maar zijn ook van hele goede kwaliteit en zijn handig en gemakkelijk in gebruik. Je kan er een snelle, simpele knot mee maken, maar je kan er ook creatief mee zijn. De stokjes zitten gemakkelijk in je haar, en je haalt ze er ook gemakkelijk weer uit.

De So-Phi Hair Sticks zijn verkrijgbaar voor €19,95 of €24,95 per stuk via de webshop.

Welke variant zou jij het liefst dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.