Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette, Lasting Finish Lipsticks & Wonder’Fully Real Mascara

Yes, het is weer Makeup Monday! Elke maandag start ik je week goed met een artikel over makeup. Vandaag is het de beurt aan budgetmerk Rimmel. Ik kreeg twee supermooie oogschaduwdoosjes opgestuurd, hun nieuwe mascara en ook twee nieuwe kleuren van de Lasting Finish lipstick. Ik probeerde ze uiteraard heel graag uit. Als je benieuwd bent naar de Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette, Lasting Finish Lipsticks & Wonder’Fully Real Mascara, lees dan snel verder!

De producten zien er alvast heel mooi uit. De paletten vielen me meteen in het oog: wat een prachtstukjes, ik kan niet wachten om ze uit te proberen. Rimmel is niet super low budget, maar valt wel onder de categorie betaalbare merken. De producten kosten tussen de vijf en de vijftien euro, dus voor een volledige look tel je slechts een paar tientjes neer.

Ik begin met de Wonder’Fully Real mascara, een mascara die je wimpers een intens vol effect geven. De mascara bevat keratine en maakt je wimpers meteen lang, en het borsteltje zou ervoor zorgen dat je een waaiereffect krijgt.

Op de foto hierboven draag ik geen mascara.

Op de foto hierboven heb ik de Wonder’Fully Real mascara op mijn wimpers aangebracht. Ik voel me heel dubbel over deze mascara: hij geeft zo ontzettend veel volume, en de kleur is intens zwart, maar anderzijds geeft hij wel een erg klonterig effect. Je moet ervan houden, maar ik vind hem zeker interessant!

De Magnif’Eyes Eye Contouring Palettes zijn verkrijgbaar in drie varianten: Blush Edition, Colour Edition en Smoke Edition. Hierboven zie je Blush Edition, de meest nude variant van de paletten. Het palette bevat maar liefst twaalf oogschaduws, die van licht nude naar wat donkerder gaan, en hij bevat ook één hele donkere tint. Het palette kost €13,99, dus je betaalt per kleur minder dan €1,17. Dat is best voordelig!

Hierboven heb ik de kleuren uit het Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette op mijn arm geswatcht.

De pigmentatie is heel erg mooi. De poeders zijn zacht en smelten mooi samen met mijn huid. De matte tinten zijn nét wat minder sterk gepigmenteerd dan de glanzende, met uitzondering van de laatst en donkergrijze tint. Van de allerdonkerste tint ben ik nog het meest tevreden: ideaal om diepte mee te creëren!

Hierboven heb ik mijn ogen opgemaakt met het Rimmel Magnif’Eyes Blush palette. De kleuren zijn heel gemakkelijk in gebruik, zeker omdat ze allemaal zo mooi samen passen. In no time heb je een natuurlijke, maar frisse look. De tinten blenden mooi samen en hebben nagenoeg geen last van fall-out.

De tweede variant die ik probeer is deze Colour Edition van het Rimmel Magnif’Eyes palette. Wat een kleurtjes! Vooral de felblauwe tint valt meteen op, zo mooi. De kleuren passen niet allemaal even goed samen, dus bij dit palette moet je al iets meer nadenken over hoe je te werk gaat. De eerste zes tinten zijn namelijk erg warm, en de laatste zes tinten zijn eerder koel.

Hierboven heb ik de tinten stuk voor stuk geswatcht. Sommige tinten doen het beter dan anderen, het geeft me een dubbel gevoel. De felblauwe tint valt opnieuw erg op: hij heeft zo’n indrukwekkend pigment voor een matte tint. De donkere tinten zijn iets minder goed gepigmenteerd, maar de warme tinten die je links ziet zijn wel erg mooi.

Hierboven draag ik een aantal van de tinten uit het Colour Edition palette. Ik moést toch gewoon de felblauwe tint gebruiken? Kijk nu, dat pigment is toch fantastisch! Ik hou ook van de warme kopertint, en uiteindelijk vind ik het nog wel wat hebben: het koele in combinatie met het warme.

Ten slotte neem ik er ook de twee tinten van de Rimmel Lasting Finish Lipstick bij. Links zie je 200 – Soft Hearted en rechts zie je 100 – Pink Roots. De tinten zijn allebei koel, en dat belooft niet heel veel goeds: ik ben namelijk een vrij warm type, en kan niet altijd wegkomen met een koele lipkleur. Desalniettemin vind ik dat de kleuren er erg mooi uitzien. Laten we ze testen!

Hierboven zie je de twee lipsticks geswatcht op mijn arm. Soft Hearted (links) is een erg koele paarsachtige tint die een klein beetje een metallic finish lijkt te hebben. Pinkroots (rechts) is een glanzende lipstick die een framboostint heeft. De dekking van beide lipsticks is vrij egaal, en de pigmentatie ziet er veelbelovend uit!

Hierboven heb ik de Rimmel Lasting Finish lipstick in de kleur Soft Hearted op mijn lippen aangebracht. Check die kwaliteit! Hij is prachtig dekkend en heeft geen metallic finish, maar een zachte glans. Wauw, een prachtige lipstick.

De kwaliteit is heel fijn, en de kleur heeft ergens nog wel iets. Ik vind dat ik veel beter sta met warme tinten, maar zo nu en dan kan ik toch wel eens iets anders doen en een koele, lichtpaarse tint dragen.

Ook de kwaliteit van Pinkroots is heerlijk. De dekking is hélemaal perfect, en de lipstick voelt bovendien ook heerlijk aan op mijn lippen.

Pinkroots is een feller kleurtje, dat al iets meer binnen mijn comfortzone ligt. De look – met de oogschaduw van het Rimmel Magnif’Eyes Colour palette en de frambooskleurige Pinkroots – is erg kleurrijk geworden. Ik vind Pinkroots erg mooi!

Conclusie

Mijn favoriete product van vandaag is het Magnif’Eyes Blush Edition palette, echt een topper. De kleuren passen perfect samen en de kwaliteit is top. Ook de andere producten zijn erg fijn. De Wonder’Fully Real mascara geeft mijn wimpers ontzettend veel volume, lengte en krul, en maakt ze zo zwart als de nacht, maar heeft wel als nadeel dat hij mijn wimpers aan elkaar doet kleven. De lipsticks zijn van onberispelijke kwaliteit, en de kleurtjes zijn erg leuk.

De producten van Rimmel zijn verkrijgbaar bij de drogist en online. Klik op de linkjes om de producten te bestellen via Bol.com.

Wat vind jij van deze producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.