Outfit: Zwart op Zwart

Ik draag best graag zwart, vooral omdat het zo gemakkelijk is om te dragen. Een van mijn meest favoriete outfits tegenwoordig is een super simpel, zwart gebreid jurkje, in combinatie met mijn zwarte laarzen. Het ziet er best fancy uit, maar het zit echt heel comfortabel. Overknee boots zijn echt mijn grote liefde, ze zitten zo goed, en ze houden mijn benen lekker warm. Lees snel verder om mijn zwart op zwarte outfit te zien. 

Mijn outfit is eigenlijk super basic. De jurk die ik draag is van Esprit, en ik bestelde hem een maatje groter, zodat hij lekker los zou zitten. Omdat daardoor ook de hals wat wijder is, kan ik de jurk zowel op mijn schouders als off-shoulder dragen. Ik wissel af tussen de twee, maar het leukste is wel om hem nét over mijn schouders te dragen.

Zwarte overknee laarzen zijn zo’n musthave, vind ik. Zeker deze, zonder hak, zijn comfortabel en warm. Die van mij zijn van New Look, maar ze zijn al een hele tijd uitverkocht, dus ik heb een linkje hieronder gezet met een paar dat er erg op lijkt. Ze zijn van hetzelfde materiaal, dus de kwaliteit is vergelijkbaar.

Mijn oorbellen heb ik gekregen, en ik ben er ontzettend blij mee. Het zijn stijlvolle en subtiele creolen, die mijn look toch de nodige glamour geven. Ze zijn van echt zilver, en ze hebben kleine zirkonia steentjes. Ik kreeg ze opgestuurd van Mostert juweliers.

Mijn haar heb ik half opgestoken met een simpele knot, en vastgemaakt met een haarstokje van So-Phi. Voor het geval dat je niet weet hoe ik dat gedaan heb, in dit artikel leg ik je alles uit (inclusief video).

Jurk: Esprit // Laarzen: New Look // Creolen: Mostert Juweliers // Haarstokje: So-Phi
Wat vind jij van zwarte outfits?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.