Outfit: You Can Never Wear Too Many Flowers

Bloemenprints zijn nooit out of style, en als het aan mij ligt, kan je gewoon nooit genoeg bloemenprints dragen. Grote bloemen, kleine bloemetjes, subtiel of statement, bloemen maken mij blij. En als jij ook zo’n bloemenfanaat bent, is mijn outfit van vandaag écht iets voor jou. Comfy en cool, de perfecte combinatie, wat mij betreft. Lees snel verder.

Ik ben zo gek op deze outfit: ik hou van bloemenprints, ik hou van items die matchen, en mijn nieuwe sneakers maken alles éxtra leuk.

Mijn blazer en broek zijn allebei van Number 3, een superleuke webshop die ik onlangs ontdekte. Ze hebben een hele fijne bloemenprint met volgens mij alpenviooltjes en de andere bloem ken ik niet, hihi. De stof van beide items is héérlijk zacht, en de blazer is zacht gevoerd, dus hij geeft best wat warmte. De mouwen van de blazer kan je opstropen, en er zit een litsje aan de binnenkant van de mouw, waarmee je hem kan vastkopen.

De broek heeft vanboven een elastiek, waardoor hij éxtra gemakkelijk zit en doet denken aan een pyjama – maar dat is het niet!

Mijn topje is een vrij basic, zwarte top met fijne bandjes, die achteraan dubbel zijn. De top is van Vero Moda, en ik draag het zo graag. Het is gemakkelijk te combineren, heeft een flatterend model en voelt ook goed aan van kwaliteit. Doordat de rug wat specialer is, komt mijn bh extra mooi uit!

Op mijn rug zie je de prachtige achterkant van mijn bh, die van Passionata is. Ik schrijf niet vaak over welk ondergoed ik draag, maar deze moest ik toch even vermelden. Ik vind dat een subtiel detail in kant een outfit extra stijlvol en vrouwelijk kan maken. Wat vind jij?

Mijn sneakers, ten slotte, zijn ook fantastisch. Ze zijn van Bon Baiser de Paname, en op de ene schoen staat Amour en op de andere staat Haine. Zo verliefd op deze schoenen, want ik heb echt met veel dingen een haat liefde-relatie! Check zeker de sneakers van Bon Baiser, want ze zijn eigenlijk allemaal heel cool!

Broek & Blazer: Number 3 // Top: Vero Moda // Sneakers: Bon Baiser De Paname // BH: Passionata

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.