Bruno’s ervaring met Hill’s! Wat vond hij ervan?

De voorbije negen weken zijn Bruno en ik een uitdaging aangegaan. Hill’s Youthful Vitality belooft om ervoor te zorgen dat je gezonde, ouder wordende hond zijn energie en vitaliteit blijft behouden!! Negen weken geleden schakelde mijn hond Bruno over op de Hill’s Youthful Vitality hondenbrokjes, en vandaag wil ik je graag vertellen of het nu effectief ook effect heeft gehad. Als je benieuwd bent naar hoe Bruno zich nu voelt, lees dan snel verder!

Hill’s Youthful Vitality is hondenvoer voor honden vanaf zeven jaar. Bruno is bijna acht jaar oud, dus hij is de ideale proefpersoon! Hill’s ontwikkelt voeding voor honden, en focust zich op de relatie tussen hond en baasje. De mensen van Hill’s begrijpen dat je als baasje je hond het allerbeste en meest voedzame wil geven dat er is, zodat je samen nog lang kunt genieten van mooie momenten.

Dieren worden net zoals mensen ouder, en net zoals mensen veranderen dieren in de loop der jaren. Er zijn een aantal wijzigingen waaraan je kan merken dat je hond een dagje ouder aan het worden is:

  • Verwarring: moeite met dagelijkse dingen, zoals het vinden van de deur
  • Terugtrekken: je hondje wordt minder sociaal, zowel tegen z’n baasje als tegen andere hondjes
  • Veranderingen in de slaaproutine: ’s nachts meer wakker
  • Ongelukjes
  • Vermoeidheid: je hondje speelt minder, slaapt meer

Hill’s Youthful Vitality zit boordevol natuurlijke ingrediënten, fruit en groenten, aminozuren, vitaminen, anti-oxidanten en meer. Het bevat alles dat je hond nodig heeft om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Dit zijn de dingen die je zal merken als je hondje overschakelt op de voeding van Hill’s Youthful Vitality:

  • Vitaliteit: verbeterde activiteit en hij zal beter in beweging komen
  • Rennen en spelen
  • Glanzende, zachtere vacht
  • Hij zal socialer worden

Kijk nu hoe blij Bruno erbij ligt! Hij heeft ongetwijfeld meer energie en wil meer spelen dan voor onze experience. En dat ziet er soms nogal belachelijk uit…

Conclusie

Bruno is echt mijn allerbeste vriend, dus ik ben blij dat ik de Hill’s Youthful Vitality heb ontdekt. Bruno voelt zich goed en hij is echt in topconditie. Zijn vachtje is superzacht en glanzend, dus hij nodigt nòg meer uit om te knuffelen. Onze negen-weken-experience is dan misschien voorbij, ik blijf Bruno gewoon de Hill’s Youthful Vitality brokjes geven. Hij vindt ze trouwens ook erg lekker, dus hij is het er volledig mee eens!

Win een zak Youthful Vitality voor jouw hond of kat!

Ga snel naar mijn Instagram om mee te doen aan de winactie!

Heb jij een hondje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.