Maybelline Total Temptation Mascara

Mascara’s uittesten vind ik altijd een feest. Ik weet exact wat ik verwacht van een goede mascara, en wat ben ik altijd blij als ik weer een exemplaar vind dat mijn wimpers lang, vol en gekruld kan maken. Onlangs kreeg ik d Maybelline Total Temptation Mascara binnen, en die zag er alvast uit alsof hij al mijn dromen waar kon maken. Ik probeerde hem uit, en wil je er vandaag graag over vertellen wat ik ervan vind. Lees snel verder.

De Maybelline Total Temptation Mascara is nieuw in het assortiment, en een echt paradepaardje. Hij zou niet enkel voor een adembenemend volume zorgen, maar ruikt ook lekker voor de “totaalbeleving” van een mascara. Ik wil al wel zeggen: de mascarahuls ziet er superleuk uit, en ligt ook heel fijn in de hand. Tot hier toe gaat het al goed!

  • Maybelline Total Temptation Mascara, €14,99 bij de drogist

Het borsteltje van de mascara is van natuurlijke haartjes, ziet er eigenlijk vrij basic uit: hij heeft geen rare vorm, heeft geen siliconen haartjes en is ook niet overdreven dik of dun. Nu ja, dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet, als de formule maar goed zit. En bovendien vind ik dit soort fijne, simpele borsteltjes vaak nog het fijnst.

De formule is verrijkt met kokosnoot extract, waardoor de mascara zelf heerlijk ruikt.

Op de foto hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara. Ik heb wel geluk met mijn wimpers, want ze zijn van nature vrij vol en gekruld. Toch vind ik een mascara altijd een mooi effect geven.

En hierboven zie je mijn wimpers mét de Maybelline Total Temptation Mascara.

Ik vind het effect erg mooi. De Maybelline Total Temptation Mascara separeert mijn wimpers prachtig, en zorgt voor veel lengtes. Ook het volume is mooi, niet overdreven, maar wel erg mooi. Bovendien vind ik het superfijn dat mijn wimpers ook met twee laagjes van de mascara heerlijk zacht en fluffy blijven. Als ik ze aanraak, voelt het zelfs alsof ik geen mascara op heb. Zo leuk!

Conclusie

Ik ben helemaal blij met de Maybelline Total Temptation Mascara. Hij geeft mijn wimpers heel veel lengte, en separeert ze perfect. En het leukste aan de mascara vind ik dat hij mijn wimpers heerlijk zacht houdt, zo lijkt het alsof ik van mezelf zulke volle wimpers heb. Dit is echt een mascara die ik elke dag kan gebruiken. Heel fijn!

Wat vind jij van het effect van de Maybelline Total Temptation Mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.