Outfit: So Romantic <3

Valentijn is in zicht – oké, nog niet helemaal – dus ik voel de romantiek in de lucht hangen. Tegenwoordig draag ik ontzettend graag jurkjes, en het overslagjurkje dat ik vandaag draag zal bij velen in de smaak vallen. Ik hou van dit soort jurkjes omdat ze zowat elk figuur goed doen uitkomen: het lint op de taille geeft je een zandloperfiguur en het losse stofje en de casual print zorgen ervoor dat het een perfect everyday-jurkje is. Lees snel verder.

Voel jij de liefde? Mijn jurkje is van YAS en heeft een prachtige cache-coeur hals. Je kan het jurkje met of zonder het taillelint dragen, maar omdat ik een vrij smalle taille heb, is het bij mij wel nodig. Draag ik het lint niet, dan valt het jurkje vrij recht naar beneden. In mijn vorige outfitpost kon je al lezen dat ik héél erg hou van bloemenprints, en opnieuw bewijs ik dat met dit jurkje. De bloemen zijn wat groter, maar toch prachtig en elegant.

Mijn laarzen heb je al eerder gezien in deze outfit. Ze zijn van Steve Madden en ik kan niet meer zonder. De overknees zijn heerlijk warm, en de kleur past bij zowat alles uit mijn kledingkast. De hak is vrij hoog, maar toch lopen ze best comfortabel, en ze blijven ook vrij goed zitten aan mijn been. Ik hou van overknee boots, omdat ik door hen ook in de winter jurkjes kan blijven dragen.

Voor mijn kerst kreeg ik van mijn zus en broer een blazer, en die vond ik perfect bij het jurkje passen. De kleur is een soort oudroze, waar ik wel naar kan blijven kijken. De blazer is van Only, en is lekker zacht en mooi gevoerd.

Ik heb een nieuw tasje gekocht. Ik kon het niet weerstaan. Dit roze tasje is van Topshop, en ik vind het zo mooi! De stof is lekker zacht en de kleur is fel. Het formaat is ook perfect voor een date night.

Jurk: YAS // Laarzen: Steve Madden // Blazer: Only (lookalike) // Tasje: Topshop
Draag jij ook graag dit soort romantische outfits?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.