Biolage Styling Producten

Ik was echt enthousiast over de shampoo en conditioners van Biolage. Maar behalve shampoo en conditioner heeft Biolage héél wat meer producten in haar gamma. Ik stelde me daarom meteen kandidaat om de producten uit te proberen. De voorbije periode probeerde ik de Frizz Control Styling Spray, de Smoothing Styling Milk en de Texturizing Styling Spray uit. Lees snel verder als je benieuwd bent wat ik ervan vond!

Als je Biolage nog niet kent: Biolage heeft gezonde, natuurlijke producten die R.A.W. zijn (Real, Authentic & Wholesome). Ik probeerde eerder al de shampoo en conditioners van het merk uit, klik hier om het artikel over de Aqua-gel conditioners te lezen.

Hierboven zie je de Frizz Control Styling Spray, de Smoothing Styling Milk en de Texturizing Styling Spray.

Dit is de Biolage R.A.W. Smoothing Styling Milk met honing en haver. Deze melk breng je aan over je haar net voordat je het gaat drogen met de haardroger. Door de Smoothing Styling Milk wordt je haar gevoed, én zal het er gladder en zachter gaan uitzien, en dat alles zonder een zwaar gevoel.

In de melk zitten geen siliconen en parabenen, en het product is van 99% natuurlijke oorsprong.

Mijn haar is niet altijd pluizig, maar nu en dan kan het wel een dosis smoothness gebruiken, dus deze Smoothing Milk testte ik als eerste uit. Mijn haar was na het drogen inderdaad héél glad en zacht, en niet echt zwaarder dan normaal. Ik heb maar een klein beetje van het product gebruikt, en toch merkte ik al verschil. Dit is een vaste waarde in mijn haarverzorgingsroutine geworden.

De Frizz Control Styling Spray, vervolgens, die verrijkt is met lavendelolie. Ken je dat: zo van die lastige fly-aways die je prachtig, strakke hairdo verpesten? Daarvoor zou deze spray ideaal zijn. Hij zorgt voor 24 uur frizz-control, dus dit is echt een spray voor mensen met krullen, of haar dat snel pluizig wordt!

Ik dacht dat de Frizz Control Styling Spray mijn haar zou verzwaren, maar dat is niet het geval. Hij maakt mijn haar handelbaar en zacht, en ik heb hem talloze keren gebruikt als ik het haar van mijn klanten moet opsteken. Bovendien ruikt de spray héérlijk, een groot pluspunt!

Al ik mijn haar – of dat van klanten – ga opsteken, begin ik het liefst met een laagje texturizing spray. Op die manier krijgt het haar meer grip, en kan je er beter mee doen wat je wilt. Vooral voor opsteekkapsels vind ik dit soort sprays een musthave.

De Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray is in dat opzicht zeker goedgekeurd, want hij geeft het haar volume, trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn opsteekkapsels beter dan ooit blijven zitten. Wauw, wat is deze fijn!

Conclusie

Ik had niet anders verwacht: de Biolage R.A.W. Styling Producten zijn helemaal top. Alledrie de producten die ik uitprobeerde zijn favoriet en gebruik ik heel regelmatig. Bovendien bevatten de producten allemaal geen siliconen, parabenen, kuntsmatige kleur- of geurstoffen, zijn ze 99% uit natuurlijke oorsprong en de verpakking is bijna volledig gerecycleerd. De tijd dat ecologisch verantwoorde producten hun werk niet doen is lang voorbij!

De producten van Biolage R.A.W. zijn verkrijgbaar in geselecteerde salons, en online.

Heb jij de producten van Biolage R.A.W. al eens geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.