Review Wunderbrow: Brows on Fleek tot wel 3 dagen!

Ik kan echt genieten van mooie wenkbrauwen. Het valt me vaak op als iemand mooie wenkbrauwen heeft, en dan kan het me ook een warm gevoel geven. Ik wéét het, het is belachelijk; maar ik vind dat je van de kleine dingen moet kunnen genieten. Zelf vind ik het ook heerlijk om mijn wenkbrauwen mooi in model te hebben, maar niet elke dag heb ik zin om ze bij te werken. En toen ontmoette ik Wunderbrow, een product van Wunder2 dat je wenkbrauwen tot 3 dagen lang on fleek zou houden. Uiteraard heb ik hem geprobeerd, en vandaag vertel ik je mijn mening. Lees snel verder!

Dit is de Wunder2 Wunderbrow, een soort wenkbrauwgel die dagenlang blijft zitten. In het doosje zit het product zelf, én een spoolie waarmee je je wenkbrauwhaartjes in model kan kammen. De Wunderbrow – zalige naam, trouwens – is verkrijgbaar in vijf kleuren, waarvan ik de kleur Blonde heb, de lichtste dus.

De applicator van de Wunderbrow is niet meteen wat ik ervan verwachtte: het is een langharig kwastje. Je zou met deze applicator je wenkbrauwen wel kunnen bijwerken, maar je kan ook een apart kwastje erbij halen.

Kleur Blonde is ideaal voor mij: hij is licht, maar niet té licht, en vrij assig. De andere kleuren waarin Wunderbrow verkrijgbaar is zijn Brunette, Auburn, Black/Brown en Jet Black. Op de website vind je een color chart waarop duidelijk is welke kleur jij nodig hebt.

Hierboven zie je mijn wenkbrauw zonder product.

Om de Wunderbrow aan te brengen, begin je met schone wenkbrauwen. Met zachte strookjes breng de het product aan, en daarna borstel je door de haartjes met de spoolie voor een zacht effect.

En hierboven heb ik ze bijgewerkt met de Wunderbrow in de kleur Blonde. Ik vind het resultaat best natuurlijk, en wat ze zeggen is waar: het product blijft echt heel erg goed zitten. Wat ik wel even wennen vond, is dat het product wat hard wordt nadat je hebt aangebracht, dus wanneer ik mijn wenkbrauwen aanraakte, voelde het wat vreemd aan. Ik reinig mijn huid meestal met olie, en dat zorgt er wel voor dat de Wunderbrow wat sneller vervaagt. Maar ik kan je verzekeren dat je wenkbrauwen het zeker tot de avond van de volgende dag perfect op hun plaats blijven zitten.

Conclusie

De Wunderbrow zou wel dagenlang blijven zitten, en dat geloof ik ergens wel, maar omdat ik mijn huid altijd reinig met olie houdt hij het bij mij maximaal twee dagen vol. Het product werkt fijn, en voelt op mijn wenkbrauwhaartjes aan alsof ik een wenkbrauwgel heb gebruikt. Het fijnst vind ik misschien nog wel de kleur: die is perfect voor mijn wenkbrauwen en mooi assig.

De Wunderbrow is verkrijgbaar bij Bol.com en kost €29,95.

Zou dit iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.