Nieuwe Producten van Paula’s Choice

Mijn trouwe volgers weten dat ik een vijftal favoriete merken heb als het op skincare aankomt, en waarvan ik écht fan ben van al hun producten. Paula’s Choice is er daar zo een van. Sterker nog: het is het eerste skincare merk waarmee ik in contact kwam toen ik begon met mijn zoektocht naar een perfecte huid. Ondertussen heb ik al veel nieuwe merken en producten getest, maar Paula’s Choice blijft toch steeds bestaan in mijn huidverzorgingsroutine. Vandaag heb ik het over vier nieuwe producten van Paula’s Choice. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat ben ik altijd blij als ik een pakje binnen krijg van Paula’s Choice, zeker als ze een prachtige inhoud hebben!

Van links naar rechts zie je

  • Perfect Cleansing Oil
  • Pore Clarifying Charcoal Gel Mask
  • Resist Skin Restoring Moisturizer
  • Resist Smoothing Primer Serum SPF30

Ik heb al eerder producten van Paula’s Choice uitgeprobeerd, en mijn meest favoriete product is de 2% BHA Liquid. Die zit al jaren in mijn huidverzorgingsroutine, en heb ik al talloze keren opnieuw gekocht. Ik probeerde ook hun Redness Relief uit – althans, mijn zus probeerde die – en de 2%BHA Lotion en Balancing Mask.

Ik begin met de Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil, die verrijkt is met zonnebloem en kokosnoot. Om mijn huid te reinigen gebruik ik het allerliefst een olie, ik vind dat dat het fijnst aanvoelt, en mijn huid nadien het schoonst aanvoelt. Bekijk hier trouwens mijn Get Unready With Me video, waarin ik mijn huid reinig met onder andere deze olie.

Zonder problemen haalt de olie mijn makeup weg, en reinigt ze mijn huid op een zachte manier. Na het reinigen voelt mijn huid niet trekkerig aan, maar zacht en gevoed. Ik spoel de olie af en haal de laatste restjes weg met een tonic. Zoals Paula zelf zegt: een milde reiniger is de start van jouw beste huid.

Nu en dan vind ik het heerlijk om een beetje me-time te nemen, en een masker te gebruiken. Het Pore Clarifying Charcoal Gel Mask is een houtskool masker dat talg absorbeert en poriën verfijnt. Het is een erg licht masker, dat ideaal is voor de gecombineerde of vette huid. Voor mijn huid werkt het masker uitzonderlijk fijn, het werkt zowel kalmerend als reinigend. Mijn gecombineerde huid ziet er meteen een stuk frisser en matter uit!

Een goede dagcrème is ontzettend belangrijk, en ik kan het belang van een goede zonnefilter ook niet genoeg benadrukken. Deze Resist Skin Restoring Moisturizer combineert het beste van twee werelden en hydrateert je huid terwijl het ook een hoge SPF bevat (50). Op die manier voed je je huid niet alleen, maar beschermt je huid ook tegen de zon én dus tegen tekenen van veroudering. De Moisturizer maakt mijn huid heerlijk zacht en voedt haar.

Wel even een tip: laat de crème even intrekken voordat je je foundation aanbrengt.

Ten slotte heb ik het ook nog even over de Resist Smoothing Primer Serum met SPF 30. Deze primer bereidt je huid voor op make-up en zorgt ervoor dat ze beschermd is tegen de zon. Hij combineert SPF, een primer én een serum, en hij vervaagt fijne lijntjes en poriën. Door deze primer voelt mijn huid niet alleen aan als fluweel, maar zorgt er ook voor dat mijn makeup prachtig gaat zitten, en ook zo blijft zitten. Dit is een fantastische toevoeging aan mijn make-up-/huidverzorgingsroutine.

Conclusie

Opnieuw ben ik niet teleurgesteld in de producten van Paula’s Choice. Mijn favoriet is de Perfect Cleansing Oil, die reinigt mijn huid grondig maar zacht, en zorgt ervoor dat mijn huid straalt. De andere producten zijn ook stuk voor stuk superfijn, en blijven zeker in mijn badkamer staan.

Wat ik ook heel leuk vind aan Paula’s Choice is dat je ook altijd een sample size van het product kan bestellen, zodat je het zelf kan uitproberen. Bovendien zijn er altijd fijne kortingscodes in de webshop!

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Paula’s Choice?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.