Outfit: Silke

Ja, je hebt het goed gelezen: mijn outfit vandaag draagt de titel Silke. Ik kwam onlangs namelijk een trui tegen die mijn naam draagt! Hoe kon ik het weerstaan om deze trui te passen? Hij is me op het lijf geschreven. En van zodra ik de stof aanraakte, wist ik het: dit is de allerzachtste trui die ik ooit heb aangeraakt. Ik nam hem dus mee. Vandaag wil ik je hem tonen. Lees snel verder!

Zoals ik al zei is dit de zachtste trui ooit! Bovendien heeft hij gewoon mijn naam, hoe grappig. Hij is van Calvin Klein Jeans, en ik kon hem in de solden scoren met 50% korting, wat alles gewoon nog beter maakt! Het is een vrij oversized model, en de mouwen zijn lekker wijd, dus de trui is heerlijk comfy.

Mijn jeans is van Lost Ink. Ik had m’n oog erop laten vallen omdat er luipaarden op staan: om een of andere reden vind ik luipaarden echt zo leuk. Hij heeft een relaxed fit, en tegenwoordig draag ik heel graag relaxed fits. De taille is vrij hoog, en daardoor vind ik hem net heel flatterend.

Ik hou dus van luipaard, dus ik combineerde de jeans met een top met luipaardprint. Mijn top komt van dezelfde winkel als waar ik mijn broek en blazer met bloemenprint vond, Number 3. Ik hou van luipaardprint en ik hou van kant, dus dit topje is de perfecte combinatie daarvan. Ik vind het heel elegant en schattig.

Mijn sneakers heb je ook al gezien in een vorige outfitpost, ze zijn van Bon Baisers de Paname, en ik vind ze zo cool! Op de ene schoen staat amour en op de andere staat haine, en dat vind ik heel origineel.

Mijn bril, ten slotte, is van Jimmy Fairly. Het is mijn favoriete bril van het moment – en al enige tijd, eigenlijk – omdat hij zo’n luchtig montuur heeft. Je voelt hem bijna niet zitten en hij is ook niet heel opvallend. En omdat ik weet dat ik er vragen over ga krijgen: hij is op sterkte, maar slechts -1!

Trui: Calvin Klein // Jeans: Lost Ink // Topje: Number 3 // Bril: Jimmy Fairly

Wat vind jij van luipaardprint?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.