Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio

Who needs Photoshop met de nieuwe Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio’s? Met de kleine paletjes die elk drie kleurtjes bevatten maak je in één-twee-drie een prachtige ooglook. De kleuren zijn zorgvuldig samengesteld zodat in elk doosje een perfecte combinatie van kleuren en finishes zit. En ik probeerde twee triootjes uit. Smashbox-kwaliteit in een ultra-meeneembaar doosje? Lees snel verder!

Dit zijn de Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio’s. Links zie je Punked, en rechts Showmance. De trio’s zijn verkrijgbaar in 16 varianten, van felle kleurtjes naar zachte nude-tinten. Heel leuk zijn ook de vier Nudie Pic trio’s, verkrijgbaar van licht tot donker, die speciaal zijn ontwikkeld om een natuurlijke, gecontourde ooglook te creëren.

Wat ik echt superleuk vind aan de paletten, is dat ze zijn vormgegeven alsof ze een camera-objectief zijn. Ik weet niet waarom, maar lenzen maken mij altijd enthousiast, dus ik vind deze doosjes echt heel leuk! Zelfs de rand van de paletten is geribbeld, zoals bij een echte lens!

Achteraan op de paletten kan je het label van het doosje trekken, want daarachter zie je een create-the-look overzicht.

Ik begin met het Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio in de kleur Punked. Dit palette bevat één foiled oogschaduw (dat is de linkse, zilveren tint) en twee matte kleuren: mauve en zwart.

De drie tinten zijn goed gepigmenteerd. De mauve kleur is zelfs wat donkerder dan ik had verwacht! Ook de glans van de foiled oogschaduw is prachtig; fantastisch om een highlight mee te zetten. De oogschaduws zijn niet poederig en voelen heel zacht aan. Dit is ongetwijfeld de kwaliteit die ik gewend ben van Smashbox.

Ik gebruikte de zilveren oogschaduw over mijn volledige bovenste ooglid, de mauve tint in mijn crease en de zwarte kleur op mijn onderste wimperrand. In een paar momenten had ik deze lok gemaakt en kon ik de deur uit, en dat vind ik zo fijn aan de Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio’s: je hoeft niet na te denken over welke kleur je gaat gebruiken, ze passen alledrie toch perfect samen.

De oogschaduws blenden prachtig uit en zijn op mijn ooglid nog mooier van kwaliteit dan op de swatchfoto’s.

Punked was een palette met vrij koele tinten, maar Showmance heeft wat warmere kleurtjes. De grote tint is een lichte highlighter, en de twee andere tinten zijn medium kleurtjes in warm brons en olijf.

In het doosje zagen de bronzen en de olijftint er ongeveer even donker uit, maar op de swatchfoto zie je duidelijk dat de olijfkleur een vrij donkere tint is. Dit is zo’n perfecte combinatie van een lichte, medium en een donkere kleur. De drie tinten zijn glanzend en hebben een pigmentatie om u tegen te zeggen.

Op mijn ogen ziet het Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio Showmance palette er ook echt prachtig uit. Ik gebruikte de lichtste kleur over mijn hele ooglid en onder mijn wenkbrauw, de bronzen tint in mijn crease en onder mijn onderste wimperrand en de olijfkleur op de buitenste helft van mijn ooglid. Op mijn ogen zitten de kleuren prachtig, de kleuren blenden mooi uit en het is ontzettend gemakkelijk om een perfecte ooglook te creëren in een handomdraai.

Conclusie

De Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio’s zijn niet alleen superschattig, met hun op-cameralenzen-geïnspireerde doosjes, maar de kwaliteit is ook wat we van Smashbox gewend zijn. De oogschaduws zijn in elk doosje zorgvuldig uitgekozen, zodat iedere Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio een perfecte combinatie is van kleuren en finishes. Een ooglook maken wordt zo wel héél gemakkelijk!

Wat vind jij van de Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio’s?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.