Rozen die tot 3 jaar bloeien: GRACE Flowerbox

Ik hou van bloemen, en dan vooral van rozen. Het is misschien een beetje cliché, maar ik word er gewoon echt blij van. Omdat Valentijn – weeral zo’n cliché – in zicht is, wil ik het graag even over de Flowerbox van Grace hebben. De Infinity boxen zijn elegante dozen gevuld met rozen, die tot wel drie jaar blijven bloeien. Als dat geen ideaal valentijnsgeschenk is, weet ik het ook niet meer! Vandaag vertel ik je er alles over, dus lees snel verder!

Laat me je voorstellen aan de Grace Flowerbox: een prachtige hoedendoos gevuld met verse bloemen, die in elk interieur passen. GRACE Flowerbox ontstond in 2015 in Berlijn, en tegenwoordig kan je ook in België een doos bestellen. De bloemen worden stuk voor stuk met de hand geschikt, en ook de dozen worden met de hand gemaakt. Je ziet het al op de foto hierboven: ik spreek hier over kwaliteit!

De Flowerbox is niet heel goedkoop, maar je hebt er dan ook jarenlang plezier aan. De bloemen worden op zo’n manier geconserveerd, dat ze er natuurlijk uitzien, alsof ze net geplukt zijn, maar niet verwelken.

Ik was heel benieuwd naar hoe de bloemen zouden aanvoelen, want om ze mooi te houden werd het water eraan onttrokken. Mijn verwachting was dus dat de blaadjes hard zouden aanvoelen, maar dat was helemaal niet het geval. Ze voelen aan als echte, verse rozen, en zo ruiken ze ook. Wauw, ik vind het echt heel indrukwekkend!

Je kan de box helemaal zelf samenstellen. Zo kan je kiezen welk formaat je het liefst wil, de kleur van de hoedendoos kan je aanpassen, en zelfs de kleur van de rozen kan je kiezen. Ik koos voor een vrij klassieke combinatie, van een beige doos en rode rozen. Het formaat dat ik heb is de Midi, en er zitten 17 rozen in de doos. En elke roos is prachtig.

Het verzorgen van de bloemen is bovendien erg gemakkelijk: je hoeft ze niet eens water te geven. Het enige dat je hoeft te doen is ze neerzetten op een mooi plekje, en ervan genieten. Je moet enkel een beetje opletten als je ze vastneemt: als je ze platdrukt kunnen ze hun vorm namelijk verliezen. Easy!

Conclusie

Ik ben heel erg blij met mijn GRACE Flowerbox. De rozen zijn prachtig, en elke keer dat ik er een blik op werp, krijg ik een warm gevoel. De rozen blijven tot drie jaar bloeien, en je hoeft ze niet eens water te geven. Bovendien kan je de box helemaal samenstellen hoe jij hem wil.

De Flowerbox is niet goedkoop, maar als je nagaat hoeveel je kwijt bent als je telkens nieuwe bloemen moet kopen kom je wel een stuk voordeliger uit.

Je kan de GRACE Flowerbox bestellen via hun website. De prijs is afhankelijk van het formaat van je box, en vanaf €19,00.

Hou jij ook zo van rozen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.