Outfit: Pinstripe

Ik hou van losse stofjes en casual prints, en dat is exact wat ik draag als ik een gewone werkdag heb. Vandaag draag ik een pantalon in een prachtig olijfgroen, en een donkerblauwe, losse blouse met een krijstreepje. Tegenwoordig draag ik steeds minder vaak een jeans, en ga ik meestal voor een wat lossere of gekledere broek. Hou jij ook zo van casual outfits? Lees dan snel verder!

Het golvende effect zat nog in mijn haar, even ervoor had ik een foto gemaakt voor Schwarzkopf. Ik deed een throwback naar de jaren 2000: weet je nog dat de crimped look helemaal hip was? Ik wil ervoor zorgen dat deze look hélemaal terugkomt! Doe jij ook mee?

Mijn donkerblauwe blouse is van Selected Femme, echt een van mijn favoriete kledingmerken. Hij heeft een zachte V-hals en kleine elegante knoopjes. Ik draag heel graag dit soort blousjes, want ze vallen altijd zo mooi.

Ik draag de laatste tijd echt heel graag pantalons, en deze is van Custommade. De fit is echt heel mooi; ik heb het altijd moeilijk om een pantalon te vinden die niet te los valt. Deze doet dat niet, en zit perfect om mijn middel. De stof is zacht en valt losjes, exact hoe ik het leuk vind!

Omdat ik de outfit casual wilde houden, koos ik mijn Vans Oldskool sneakers.

Mijn handtas is van Anna Field. Ik vind de tassen van Anna Field bijna allemaal mooi, en het leuke is ook dat ze niet zo duur zijn, hihi. Dit model doet mij denken aan een oude schoolboekentas, en dat vind ik er zo leuk aan.

Blouse: Selected Femme // Pantalon: Costummade // Schoenen: Vans // Tas: Anna Field 
Wat vind jij van deze outfit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.