Mijn Nieuwe Servies van Maxwell & Williams

Het is heerlijk om etentjes te geven, en al zeker als je je tafel mooi kan aankleden. Het belangrijkste voor een mooie tafel is dat je basis goed zit, en daarmee bedoel ik: je servies. En nu wil het lukken dat ik zelf nieuw servies heb, en het is zo ongelooflijk mooi. Ik kan niet wachten om het met je te delen. Lees snel verder als je mijn nieuwe Maxwell & Williams Diamond servies wil zien. 

Maxwell & Williams is een Australisch serviesmerk en marktleider op het gebied van porseleinen serviezen. Na een blik op Cookinglife ben ik al helemaal fan: er is zo’n groot aanbod, en alles is prachtig. Ze hebben basics die je met alles kan combineren, maar ook wat opvallendere stuks die de show zullen stelen op jouw tafel.

Mijn servies komt uit de Maxwell & Williams Diamonds Round collectie, en is vrij basic, door de helder witte kleur, maar heeft toch ook iets speciaals door het diamantpatroontje dat erdoor heen loopt.

Laten we even inzoomen op het subtiele, stijlvolle diamantpatroon dat het servies er luxueus en stijlvol doet uitzien. De mokken van het servies zijn mooi, maar ook supergroot, dus je kan er lekker veel thee of koffie in doen. Heerlijk!

Ik heb ook twee risottoborden, die ik uiteraard ook gebruik voor allerlei dingen die geen risotto zijn. Hoe stijlvol ziet deze simpele pompoensoep eruit in het prachtige bord?

Behalve de mokken en de borden, heb ik ook een paar schattige kommetjes die je kan gebruiken voor zoveel verschillende dingen. Ze zijn al ontzettend vaak van pas gekomen, en ze doen eender welke tafel er prachtig uitzien. Check deze tapas: ik heb ze gewoon in de kommetjes gedaan en mijn tafel ziet er perfect uit. Heb jij al zin om bij mij te komen eten?

Tegenwoordig maak ik weer vaker mijn favoriete recept met gegrilde groenten en feta, maar nu ziet het er wel éxtra uitnodigend uit in het prachtige bord. Het lijkt wel of ik op restaurant ben, vind je ook niet?

Hoe leuk is ook deze super schattige etagère? Ik gebruikte hem al om groentjes op te leggen, met een sausje ernaast, maar dit is toch echt het meest cute dat je ooit hebt gezien: een snoepjes-etagère! Ik word er zo blij van!

Conclusie

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe servies. Het Maxwell & Williams Diamond Round servies is mooi, wit en basic, maar toch een beetje specialer door het subtiele patroon in het porselein. Ik wou dat ik dit al ontdekt had voor mij deelname aan Komen Eten, want het had ongetwijfeld wat extra punten opgeleverd, denk jij ook niet?

Wat vind jij van mijn nieuwe servies?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.