Review: iWhite Dark Stains

Een stralend wit gebit ziet er altijd zo verzorgd uit, maar het is niet altijd gemakkelijk om je tanden mooi wit te houden. Een goede mondhygiëne is essentieel, maar wist je dat bepaald eten en drinken ook voor gelere tanden kan zorgen? Koffie, bijvoorbeeld, of rode wijn, kunnen je tanden op termijn doen verkleuren. Gelukkig is er altijd iWhite, een favoriet van me, die daar een oplossing tegen biedt met hun nieuwe Dark Stains lijn. Lees snel verder. 

Koffie, maar ook thee en wijn kunnen ervoor zorgen dat je tanden gaan verkleuren. Ook de nicotine in een sigaret zorgt voor beduidend gelere tanden. Als je, net als ik, een grote koffieliefhebber bent en de koffie niet wil laten staan, is er ook voor jou de iWhite Dark Stains lijn. Ik probeerde eerder al de originele iWhite producten, en die zorgden voor een best indrukwekkend effect, vind ik.

De nieuwe producten van iWhite Dar Stains zien er ongeveer hetzelfde uit, alleen zijn ze wat meer vormgegeven met zwart. Ze zien er alvast veelbelovend uit!

Omdat eten en drinken zetten zich na verloop van tijd in het tandglazuur vast, en daardoor kunnen verkleuringen ontstaan. Vooral bij koffie, thee, wijn en nicotine is dat het geval. Om dit te voorkomen kan je bijvoorbeeld met een rietje drinken, maar zeg nu zelf: je gaat je koffie toch echt niet door een rietje drinken?

De iWhite Dark Stains kit kan je vijf dagen op rij gebruiken, of wanneer jij het nodig vindt. Ik gebruik de bitjes ongeveer één of twee keer per week, want mijn tanden zijn niet heel geel. Als je mij al wat langer volgt, weet je namelijk ook al dat ik al heel lang de producten van iWhite gebruik en mijn tanden dus witter zijn dan vroeger.

Het verschil met de originele kit, is dat in de gel van de Dark Stains kit kleine, zwarte bolletjes zitten. Dat zijn kleine microparels die Dark Pigment Adsorption Technology bevatten, en die de donkere vlekken van je tanden verwijderen. Tijdens het inwerken voel je de bolletjes niet zitten, ik heb er eigenlijk niks van gemerkt.

Om het effect van de iWhite Dark Stains kit langer te behouden, verzorg je je tanden best ook met de bijhorende tandpasta en tandenborstel. Dat heb ik uiteraard gedaan. De tandpasta bevat, net als de kit, kleine zwarte bolletjes. Hij verwijdert vlekken, en zorgt er ook voor dat ze niet terugkomen. De tandenborstel heeft zwarte haartjes, en is ook uitgerust met de Dark Stain Adsorption Technology zodat ook de zachte haartjes van de tandenborstel vlekken gaat verwijderen en voorkomen.

Conclusie

Na de originele iWhite producten, zijn ook de Dark Stains producten heel fijn. Ik had niet echt last van vlekken op mijn tanden, maar bij het overschakelen op deze lijn bleven mijn tanden wel stralend wit. Ik krijg er nog steeds heel vaak complimentjes over!

Heb jij witte tanden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.