Outfit: Blazer/Dress

Ik wou al héél lang een blazerjurk. Als je geen idee hebt waar ik het over heb: het is een kruising tussen een blazer en een jurk, en het ziet er heel stijlvol uit. Onlangs was het zover: ik bestelde hem, en ik ben er ontzettend blij mee. Ik vond de perfecte blazerdress op een webshop waar ik nooit eerder iets bestelde, en hij was heel budgetproof. Vandaag wil ik je hem graag laten zien, dus als je benieuwd bent naar mijn nieuwe jurk, lees dan snel verder!

Ik ben heel erg van mening dat met een paar goede, simpele items een hele outfit kan maken. Deze outfit vind ik heel goed bij me passen, maar het is wel een wat meer geklede look.

Mijn blazerjurk bestelde ik bij WearAll, een webshop met heel veel leuke items die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Ik bestelde er nog heel wat meer dingen, dus hou je ogen open voor mijn outfits om de andere items te spotten! Deze jurk is niet alleen prachtig als jurk, maar je kan hem ook gewoon als jas dragen, en zo is hij ook echt mooi!

Ik draag mijn allerhoogste hakken, en die kocht ik een tijdje geleden bij Boohoo. Ze zitten niet supergoed, maar als ik niet te veel moet wandelen hou ik het wel vol, haha! Ik hou van het simpele model, ze zien er zo elegant uit.

Het horloge dat ik draag is van Timechain. Het is een gouden horloge met mesh bandjes, en ik vind dat het bijna altijd gepast is. Bovendien past het heel mooi bij de knopen op mijn jurk.

Mijn tasje is echt een van mijn favorieten. Het komt uit de kerstcollectie van Veritas, maar je kan het nog kopen. Ik draag dit tasje supervaak, en ik heb gezien dat Veritas echt heel veel leuke tasje heeft.

Ik draag ook oorbellen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik geen enkel idee heb van waar ik deze heb. Het zijn zo van die oorbellen die ook onder je oor hangen (ik kan het niet goed uitleggen). Ik vond wel een paar oorbellen dat er erg op lijkt, en die heb ik hieronder gelinkt.

Jurk: WearAll // Schoenen: Boohoo // Horloge: Timechain // Tasje: Veritas // Oorbellen: Geen idee
Zou jij dit jurkje dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.