Uncover Skincare Concealer

Yes! Vandaag review ik weer eens een product van Uncover, de gezichtsverzorging en make-up van Dr. Jetske Ultee. Een hele tijd geleden ben ik fervente fan geworden van het merk, toen ik hun gezichtsverzorging voor het eerst uitprobeerde. Ook hun foundation, poeder en bronzer vielen bij me in de smaak, en nu is er een nieuw product dat de lijn uitbreidt: de concealer! Ik probeerde hem uit, en vertel je wat ik ervan vind. Is hij net zo fijn als de andere producten van Uncover? Lees snel verder!

De concealers zien er schattig en klein uit. Ze zijn ongeveer tien centimeter groot en lijken op een miniatuurversie van de foundation. Ze zien er professioneel en clean uit, exact wat we gewoon zijn van Uncover.

Klik hier om mijn review over de verzorgingsproducten te lezen, en hier om mijn review over de foundation, het poeder en de bronzer te lezen.

De concealer is verkrijgbaar in twee kleuren: links zie je kleur 10 en rechts kleur 35. Als je twijfelt welke kleur je nodig hebt: kies een kleur die net een tintje lichter is dan je huid. Heb je een lichte huid, kies dan voor kleur 10, en heb je een wat meer getinte huid kan je kiezen voor kleur 35.

De concealer is geschikt voor alle huidtypen, en kan je gebruiken op donkere kringen, puistjes en oneffenheden, en rode of bruine vlekken. Behalve het feit dat hij dat allemaal bedekt, bevat hij ook ontstekingsremmende en kalmerende ingrediënten. Opnieuw exact wat we gewend zijn van Uncover: make-up die goed is voor je huid.

Op de foto hierboven heb ik de twee concealers over mijn tattoo geswatcht. Links zie je kleur 10 en rechts kleur 35.

De dekking is erg hoog, en de textuur is romig. Op de swatchfoto kan je bovendien ook goed de kleuren zien. 10 is wat lichter en warmer, terwijl 35 wat roziger is.

En dan de échte test: hierboven zie je links mijn oog zonder make-up, en rechts heb ik de Uncover Skincare Concealer in kleur 10 aangebracht.

Ik heb het geluk dat ik niet heel veel last heb van donkere kringen, maar vooral in mijn binnenste ooghoek heb ik wat paarse verkleuring. De Uncover Skincare Concealer bedekt dat heel mooi, en zelf het kleine rode vlekje dat rechtsonder mijn oog zit is niet meer zichtbaar. Doordat de concealer zo romig is, blendt hij prachtig samen met mijn huid. Je ziet hem bijna niet zitten op mijn huid!

Hierboven heb ik kleur 35 aangebracht om de roodheid aan de zijkant van mijn neus te bedekken. Met een klein beetje blenden bedekt de concealer eigenlijk alle roodheid. Bovendien zie je hem ook hier bijna niet zitten op de huid.

Conclusie

Ja, hoor: het is helemaal gegaan hoe ik had gehoopt. De concealers bedekken moeiteloos mijn verkleuringen, en zien er ontzettend natuurlijk uit op mijn huid; je ziet ze bijna niet zitten. Wat een ander groot pluspunt is, is dat ze je huid tegelijkertijd ook verzorgen, want ze bevatten kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten. Het enige nadeel is misschien dat ze (nog) niet in heel veel kleuren te verkrijgen zijn, maar ik heb het geluk dat de twee kleuren eigenlijk goed werken op mijn huidskleur.

De Uncover Skincare Concealers zijn verkrijgbaar via de webshop van Uncover, en kosten €21,95 per stuk.

Heb jij de producten van Uncover al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

23 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.