Outfit: Clouddancer

Clouddancer is misschien een vreemde naam voor een outfit, maar ik koos hem omdat het topje dat ik vandaag aanheb dezelfde naam draagt. Ik vond het wel een mooi woord, en als je de print op mijn top ziet dan begrijp je waarschijnlijk ook waarom het die naam heeft gekregen. Mijn outfit vandaag is vrij casual, maar stijlvol en nét een beetje specialer. Dit is een outfit die ik heel graag draag, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn outfit of the day! 

Ik hou echt van dit soort basic outfits. Het Clouddancer topje is van Anna Field, en het is misschien wat simpel, maar door de hogere hals vind ik dat het er heel mooi en elegant uitziet. Ik draag zo graag dit soort topjes die wat meer van je schouders laten zien, want ze geven zo’n delicate look. Ik voel me heel vrouwelijk!

Mijn broek heb je misschien al eens voorbij zien komen in deze outfit. Het is een van mijn betere aankopen de laatste tijd, want ik kreeg er ontzettend veel complimenten over en ik vind hem zelf ook erg mooi. Ik kocht hem in een winkel dicht bij waar ik woon en hij is van Only. Een topper!

Ik vind dat een jasje je outfit echt af kan maken, en dit jasje van River Island stond al heel lang op mijn wishlist. Het is er in verschillende kleuren, en ik kon echt niet kiezen welke kleur ik het mooist vond: ze zijn allemaal prachtig! Stiekem wil ik hem in elke kleur, want een zachte perfecto vind ik altijd gepast.

Ik wist dat ik sneakers wilde aantrekken bij deze outfit, en toen ik na lange tijd mijn kanten schoentjes tegenkwam vond ik dat het tijd werd om ze nog eens aan te trekken. Ik dénk dat ik ze ooit bij New Look kocht, maar ik vond een ander paar dat er erg op lijkt – én dat bovendien ook heel betaalbaar is.

Top: Anna Field // Broek: Only // Jasje: River Island // Schoenen: Anna Field (lookalikes)
Wat vind jij van deze outfit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.