Nieuwe L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs

Je huid scrubben met suiker, ik denk dat het een trucje is dat velen al kennen. Vroeger maakte ik mijn eigen scrubs met suiker en olie, maar L’Oréal Paris bracht drie Pure-Sugar Scrubs op de markt. Ze zien er superfijn uit, en ik kon niet wachten om ze uit te proberen. Vandaag probeer ik de drie varianten van de L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs uit: Voedend, Zuiverend en Glow. Ben jij ook op zoek naar de perfecte scrub? Lees dan zeker verder!

Voor wie niet goed weet wat je kan verwachten van een scrub: er bestaan twee soorten scrubs. De eerste is de mechanische scrub, dat zijn die waar een korrel in zit, en de tweede is de chemische scrub, dat is vaak een soort zuur. De bedoeling van een scrub is om de dode huidcellen die op de bovenste huidlaag zitten te verwijderen. Op die manier zorg je ervoor dat je huid straalt en egaal wordt. Het helpt ook tegen rimpels en fijne lijntjes.

De L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs bevatten 3 ultrafijne suikers, die voor een zachte maar effectieve exfoliatie zorgen. De scrubs bevatten geen siliconen of parabenen, en je kan hem zowel op je gezicht als op je lippen gebruiken.

Er zijn drie varianten waaruit je kan kiezen, maar waarom zou je kiezen als je ze ook alledrie kan uitproberen?

Zelf gebruik ik al een hele tijd geen mechanische scrubs meer op mijn gezicht, maar ik wil het wel nog eens uitproberen. Vooral op mijn lippen vind ik het leuk om met een korrel te werken, dus ik kon niet wachten om ze uit te proberen.

Ik begin met de voedende scrub, die ideaal is om de droge huid te voeden. Deze scrub bevat niet enkel de drie fijne suikers waar ik het over had, maar ook kakao en kokosolie om je huid diep te voeden.

De L’Oréal Paris Voedende Pure-Sugar Scrub is erg romig en voelt rijk aan op mijn huid. Meteen na mijn eerste scrubbeurt voelde mijn huid al heerlijk zacht aan, en niet trekkerig!

Deze vind ik het er het allerleukst uitzien: het lijkt alsof ik een kiwi geplet heb en in een glazen potje heb geduwd. De L’Oréal Paris Zuiverende Pure-Sugar Scrub is speciaal voor jou als je een wat vettere of gecombineerde huid hebt. Mijn huid is dat, en daarom leek deze kiwiscrub me ideaal!

De L’Oréal Paris Zuiverende Pure-Sugar Scrub bevat echte kiwipitjes en ontstopt de poriën. Hij zorgt ook voor minder talg en onzuiverheden, maar dat is iets waar ik op langere termijn over zal kunnen oordelen. Ik heb hem nu al een keer of drie gebruikt, en ik vind hem ontzettend fijn. Hij ruikt héérlijk, en mijn huid voelt na het scrubben lekker glad en zacht aan.

Ik was ook heel benieuwd naar de Glow scrub, want wie wil er nu niet die perfecte gezonde glow? Deze laatste bevat behalve de suikers ook druivenpitolie, acai- en monoiolie. De ideale formule voor een gezonde, stralende huid.

Bij het aanbrengen merkte ik dat de scrub een beetje oranje van kleur is, en dat zie ik wel vaker bij producten die een glow aan je huid geven. Na het scrubben heeft mijn huid een lichte gloed. De combinatie van exfoliant en verzorging doet mijn huid duidelijk goed.

Conclusie

De L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs zijn heerlijk in gebruik, en maken mijn huid glad terwijl ze haar ook voeden. Mijn favoriet is de Glow variant, die geeft mijn huid echt een warme gloed. L’Oréal Paris raadt aan om de scrubs drie keer per week gebruiken, maar dat vind ik zelf een beetje te vaak. Ik gebruik elke week één van de scrubs, en dat is precies goed voor mij.

De L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs zijn verkrijgbaar bij de drogist en online, voor €10,99 per stuk.

Gebruik jij een scrub?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

25 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.