Outfit: Pink Flare

De flared jeans trend uit de jaren ’70 die in de nillies terugkwam en ook nu een beetje terug van weggeweest is, is een van mijn favorieten. Ik vind dat een jeans met brede pijpen er heel stijlvol kan uitzien, en daarom draag ik ze ook zo graag. Mijn outfit vandaag is héél flared, want niet enkel mijn broekspijpen lopen breed uit, maar ook mijn mouwen zijn helemaal mee met de flared trend. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn outfit! 

Mijn fantastische flared jeans heeft een prachtige fit, en dat is voor mij heel speciaal: ik vind het altijd ontzettend moeilijk om een jeans te vinden die mijn lichaam goed past. Hij is van FashionTruck.nl en bovendien lekker budgetproof! Een bootcut of flared jeans staat veel figuren heel mooi, dus ik vind dat iedere vrouw er één in haar kast moet hebben liggen.

Ook mijn top heeft flared mouwen en ook deze is van Fashion Truck. Het is een heerlijk zacht truitje waarvan de achterkant wat langer is dan de voorkant. Het model is erg mooi en het zit ook heel comfortabel.

Ik besloot om er een iets opvallender jasje bij aan te trekken, en ik ging dus voor deze opvallende roze, lange blazer. Hij is van River Island en de kleur heet Shrimp Pink, hihi. Ik hou van het model en de kleur doet mijn huidskleur mooi uitkomen.

Onder een flared jeans vind ik het het mooist om een hakje te dragen. Mijn schoenen zijn van Wonders, en je zag ze waarschijnlijk al voorbij komen in deze outfit. Ze zitten heel gemakkelijk, en doordat ze opengewerkt zijn vind ik ze erg elegant.

Ik draag niet altijd juwelen, maar als ik ze draag moeten ze echt bij me passen. Alle juwelen die ik vandaag draag zijn van Azibi Ibiza. Ibiza-stijl juwelen geven je outfit een beetje die zomerse boho-look. Ik draag een halsketting, oorbellen en armbandjes die perfect bij elkaar passen, met schelpjes en roségoud.

Jeans: Fashion Truck // Top: Fashion Truck // Jas: River Island // Juwelen: Azibi Ibiza
Hou jij ook zo van flared items?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.