Volle Lippen in 60 seconden? Juvalips Lip Plumper

Ik denk dat iedereen wel droomt van volle, zwoele lippen. Zelf ben ik niet geboren met een Kylie Jenner-mond, maar gelukkig zijn er heel wat manieren om je lippen voller te maken. Fillers gaan me op dit moment wat te ver, dus ik was heel enthousiast toen ik de Juvalips Lip Plumper mocht uitproberen. Het apparaat maakt je lippen voller, en al is het maar tijdelijk, het is zeker het proberen waard. Als jij ook benieuwd bent naar de Juvalips, kijk dan zeker de video! 


Klik hier om de Juvalips zelf te bestellen en gebruik de code Juvalips25 voor 25% korting.

Wat vind jij van het resultaat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Fleur schreef:

    Ik denk dat dit een veel betere manier is voor (tijdelijk) vollere lippen. Ik vraag mij altijd af hoe je lippen er na al die fillers over 30 jaar uitzien, helemaal uitgerekt???

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.